BIG Power Worker Maxi gasilski avto
47,70 €

Velik gasilski avto iz serije Power Worker s sedežem in realistično funkcijo pršenja vode bo razveselil vse male gasilce. Vodni curek se lahko upravlja z gumbom črpalke in se obrne v drugo stran. Avto lahko otrok pelje po domu ali na prostem.

Falk Case poganjalček motor
47,70 €

Poganjalček v obliki motorja bo s svojim videzom bo očaral vsakega majhnega bodočega tekmovalca! Motor ima široka kolesa in podrobno izdelane detajle. Z vožnjo otroci krepijo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poleg tega jih z njim čaka veliko zabave.

Falk traktor Claas z volanom in prikolico, zelen
50,30 €

Poganjalček v podobi traktorja Class z volanom in prikolico. Prikolica je opremljena z lopato in grabljami. Priložena sta dva kompleta nalepk na sprednji maski traktorja, tako da lahko izbirate nalepke glede na vaše razpoloženje.

Falk traktor Kubota z volanom in prikolico, oranžen
50,30 €

Poganjalček v podobi traktorja Kubota z volanom in prikolico. Prikolica je opremljena z lopato in grabljami. Priložena sta dva kompleta nalepk na sprednji maski traktorja, tako da lahko izbirate nalepke glede na vaše razpoloženje.

Falk bager z zložljivim sedežem, rumen
77,40 €

Originalno vozilo v obliki bagerja s funkcijsko roko. Izdelana je v klasični rumeni barvi iz kakovostne in trpežne plastike. Otrok lahko udobno sedi na strehi kabine in z ročico upravlja roko bagerja.

Falk Poganjalček, policijski motor
50,30 €

Super motorni poganjalček v policijskem dizajnu uči otroka ohranjati ravnovesje. Široka kolesa so idealna za boljšo stabilnost in večjo hitrost. Izdelan je iz visoko kakovostnega in trajnega materiala v Franciji.