Falk poganjalec bager, rumen
70,55 €

Izvirni poganjalec v obliki bagerja s funkcijsko žlico. Izdelana je v klasični rumeni barvi iz kakovostne in trpežne plastike. Otrok lahko udobno sedi na strehi kabine in z ročico upravlja žlico bagerja.

Falk Case poganjalček motor
47,70 €

Poganjalček v obliki motorja bo s svojim videzom bo očaral vsakega majhnega bodočega tekmovalca! Motor ima široka kolesa in podrobno izdelane detajle. Z vožnjo otroci krepijo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poleg tega jih z njim čaka veliko zabave.

Falk traktor Claas z volanom in prikolico, zelen
50,30 €

Poganjalček v podobi traktorja Class z volanom in prikolico. Prikolica je opremljena z lopato in grabljami. Priložena sta dva kompleta nalepk na sprednji maski traktorja, tako da lahko izbirate nalepke glede na vaše razpoloženje.

Falk traktor Kubota z volanom in prikolico, oranžen
50,30 €

Poganjalček v podobi traktorja Kubota z volanom in prikolico. Prikolica je opremljena z lopato in grabljami. Priložena sta dva kompleta nalepk na sprednji maski traktorja, tako da lahko izbirate nalepke glede na vaše razpoloženje.

Falk bager z zložljivim sedežem, rumen
77,40 €

Originalno vozilo v obliki bagerja s funkcijsko roko. Izdelana je v klasični rumeni barvi iz kakovostne in trpežne plastike. Otrok lahko udobno sedi na strehi kabine in z ročico upravlja roko bagerja.

Falk Poganjalček, policijski motor
50,30 €

Super motorni poganjalček v policijskem dizajnu uči otroka ohranjati ravnovesje. Široka kolesa so idealna za boljšo stabilnost in večjo hitrost. Izdelan je iz visoko kakovostnega in trajnega materiala v Franciji.

Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico
47,02 €

Poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico v klasični zeleni barvi. Traktor je izdelan iz visoko trpežne in kakovostne plastike, zato se vašemu majhnemu delavcu ne bo treba bati, da bi se traktor pokvaril med delom. Platformo lahko odklopite.