Emos kolutni podaljšek 25 m, Fix (P19427)

Emos kolutni podaljšek 25 m, Fix (P19427)

Številka: 720067
Električni podaljšek Fix P19427 na kolutu vam ponuja 4 vtičnice in 25 metrski kabel. Črn kolutni podaljšek – razdelilnik zadošča vsem potrebam in vam bo nudil odlično delovanje. Celoten opis
53 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

Številka: 720067

Predstavitev

Emos kolutni podaljšek Fix, 25 m

Znamka EMOS je na evropskem trgu prisotna od leta 1991. Skupina EMOS ima sedež na Češkem in nudi širok nabor električnih izdelkov, namenjenih tako za navadne uporabnike kot za zahtevne profesionalce. Skupni elementi vseh izdelkov EMOS so funkcionalnost, zanesljivost in visok nivo kakovosti. EMOS je hkrati izključni distributer znamke GP Batteries, ki jo zastopa na češkem, slovaškem, madžarskem, slovenskem in hrvaškem trgu.

Danes še bolj kot kadarkoli prej velja, da je čas denar. Zato ga ne zapravljajte z delovnim orodjem, ki tega ni vredno. Opremite se le s takšnim, ki ima v primerjavi z ostalim nekaj več. Podaljšek EMOS dolžine 25 m vam nudi 4 vtičnice, fiksno sredino, toplotno varovalko, zavoro in kolut iz praktično neuničljive plastike ABS (odporna na neželene padce). Če boste zanj dobro skrbeli, vam bo z veseljem služil do konca svojih dni. 

Podaljška na kolutu verjetno ne boste dali v dnevno sobo, toda če delate kot gradbenik, električar, monter ali domači mojster, je to prva stvar, ki si jo priskrbite. Podaljšek na kolutu EMOS premera 1,5 mm in dolžine 25 m ima kakovostno PVC izolacijo, zaradi katere je primeren za delo v notranjosti. Zahvaljujoč se vrtenju koluta ga vedno odvijete in nato navijete nazaj brez kakršnihkoli zapletov in potenja.

slika

Povprečni podaljški na kolutu imajo večinoma to slabost, da se med odvijanjem vrtijo celi, zaradi česar se priključeni kabli električnega orodja med sabo prepletajo. Za razliko od njih ima podaljšek EMOS fiksno sredino, torej z njim tudi s priključenimi delovnimi pripomočki upravljate po potrebi – ne povzroči vam dodatnega dela. 

Enostavno odvijanje podaljška s koluta delo precej olajša, po delu pa ni več zaželeno. Zato je kolutni podaljšek EMOS opremljen z zavoro. Ko končate, jo pritisnete, kolut pa se ne bo več premaknil. 

Vgrajena toplotna varovalka zagotovi varno delovanje vašega orodja. Kadar pride do prekomerne obremenitve podaljška, posledično pa do segretja le-tega na dovoljeno mejo toplotne varovalke, se tokokrog prekine. V tem primeru si skuhajte kavo in varovalko pustite, da se ohladi. Ko njena temperatura pade, tako kot stopnja vaše utrujenosti, se lahko spet lotite dela. 

slika


Tehnične podrobnosti

Barva črna
Dolžina 25 m
Število vtičnic 4
Stikalo NE
Prevodnik PVC, H05VV-F3G 1,5 mm2 (230 V, 4,35 A max./1000 W navit; 230 V, 13 A max./3000 W razvit)

Garancija: 1 leto