ZOPA ograja Smart Close
54,90 € 52,64 €

Neodvisna ograja Smart Close je podaljšna kovinska ograja z avtomatskim zapiranjem, katera deli prostor glede na vaše ideje. Enostavno manevriranje saj jo lahko odpirate z eno roko. Primerna je za luknje od 75 do 81 cm.

BabyDan vrata za varnostno ograjo Flex 72 cm-31%
60,99 € 41,50 €

Odprodaja

Vrata za varnostno ograjo Flex so namenjena razširitvi varnostne ograje Baby Dan Flex M, L, XL ali ograje Park a Kid. Izdelki vam omogočajo prilagoditev širino oz. dolžino ovire glede na vaše individualne potrebe. Višina podaljška znaša 71 cm, širina pa 72 cm.

BabyDan podaljšek za varnostno ograjo Flex 33 cm-32%
32,99 € 22,30 €

Zadnji kos!

Podaljšek za varnostno ograjo Flex je namenjen podaljševanju varnostne ograje Baby Dan Flex M, L, XL ali ograje Park a Kid. Izdelki vam omogočajo prilagoditev širino oz. dolžino ovire glede na vaše individualne potrebe. Višina podaljška znaša 71 cm, širina pa 33 cm.

BabyDan podaljšek za varnostno ograjo Flex 72 cm
55,99 € 39,99 €

Podaljšek za varnostno ograjo Flex je namenjen podaljševanju varnostne ograje Baby Dan Flex M, L, XL ali ograje Park a Kid. Izdelki vam omogočajo prilagoditev širino oz. dolžino ovire glede na vaše individualne potrebe. Višina podaljška znaša 71 cm, širina pa 72 cm.

Reer StairFlex komplet za pritrditev, antraciten
31,90 € 30,01 €

Montažni komplet za pritrjevanje zaščitne ograje za stopnice. Inovativen sistem Power2Fix z močnimi lastnostmi, ki ne poškodujejo sosednjih letev na ograji. Material je narejen iz novozelandskega borovca s kovinskimi in plastičnimi deli. Reer StairFlex komplet za pritrditev je v antracitni barvni različici.

Reer WallFlex komplet za pritrditev na steno
32,90 € 31,54 €

Montažni komplet za pritrditev večine vrst pregrad. Montaža je izvedljiva kljub štrlečim talnim oblogam ali preprogam. Sestava materiala iz novozelandskega bora s plastičnimi deli. Reer WallFlex komplet za pritrditev na steno je v zasnovi bele barve.

Reer StairFlex komplet za pritrditev, bel
31,90 € 30,01 €

Montažni komplet za pritrjevanje zaščitne ograje za stopnice. Inovativen sistem Power2Fix z močnimi lastnostmi, ki ne poškodujejo sosednjih letev na ograji. Material je narejen iz novozelandskega borovca s kovinskimi in plastičnimi deli. Reer StairFlex komplet za pritrditev je v beli barvni različici.