Urbanscape darilni komplet I love you - čili-51%
5,95 € 2,90 €

Odprodaja

Razmišljate, kaj podariti nekomu osebi, ki je z vami v dobrem in slabem. Podarite čili in opazujte kako se razvija skupaj z vašo ljubeznijo, na koncu pa z njim začinite vaš odnos. Izvirno darilo, ki bo zraslo tudi na domačem balkonu ali okenski polici.

Bio Plantella Organsko gnojilo za paradižnike, 1 l
5,49 € 5,13 €

Bio Plantella organsko gnojilo iz rjavih morskih alg je idealno za gnojenje paradižnikov, primerno pa tudi za gnojenje ostalih plodovk (paprik, kumar, jajčevcev, bučk …). Pakiranje: 1 l.

Bio Plantella zemlja za paradižnike, 50 l
11,07 €

Zemlja za paradižnike Bio Plantella je bogata z organskimi snovmi. Primerna je za uporabo v vrtnih gredicah, koritih ali visokih gredah. Uporabljate jo lahko tudi za sajenje ali presajanje drugih plodovk. Količina: 50 litrov.

Bio Plantella Nutrivit za paradižnik in plodovke, 1 kg
5,49 € 5,35 €

Slovensko gnojilo Bio Plantella Nutrivit za paradižnik in plodovke bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogate, naravno pridelane ter čvrste plodove polnega okusa. Pakiranje: 1 kg.

Semenarna Ljubljana paradižnik Heinz 1307, D510, mala vrečka
0,99 € 0,72 €

Paradižnik Heinz 1370 je nizek in močen paradižnik, pri katerem ne boste potrebovali opore. Plodovi tehtajo okrog 130 g, so okrogli do ploščato okrogli, mesnati, bleščeče rdeče barve. Na grmičkih, ki rastejo brez opore, pridelamo velike, sočne plodove. Paradižnik spada med zgodnjo sorta.

Valentin kumare Marketmore 662
1,22 € 0,89 €

Seme kumar kali 15–20 dni. Je zgodnja solatna kumara, temno zelena s svetlimi progami, dolga okoli 20 cm.