MÚ Brno maček Mikeš, 35 cm-18%
16,99 € 13,93 €

Zadnji kos!

Prikupnega mačka Mikeša poznamo po njegovih neverjetnih zgodbah, ki jih je doživel sam ali skupaj s prijatelji. Igrača je visoča 35 cm.

Lamps Plišasti leopard
27,16 € 19,61 €

Zadnji kos!

Podarite otroku novega prijatelja – velikega in plišastega leoparda, ki je tak, kot bi bil pravi. Igrača je izdelana iz nzelo mehkega plišastega materiala, ki je prijeten na otip.

TY igrača Beanie Boos FANTASIA - barviti samorog, 62 cm-28%
112,99 € 80,39 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka barvitega samoroga, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.

Rappa ležeči plišasti pes, 44 cm
17,46 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Bernski planšar v velikosti 44 cm je izdelan iz visokokakovostnega pliša.

TY TRACEY kuža, 42 cm
34,49 € 27,61 €

Črno-beli kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

Rappa plišasti medved Kuba 100 cm, rjav
21,42 €

Veliki plišasti medved Kuba je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medved je velik 100 cm in je izdelan iz kakovostnega pliša, dobavljiv je v svetlo rjavi barvi. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa veliki plišasti medved Bono 80 cm
13,74 €

Simpatičen plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Plišasti medved v velikosti 80 cm je izdelan iz kakovostnih materialov in je okrašen s trakom. Idealno darilo za vsako priložnost!

MÚ Brno Botra lisica, 35 cm
17,13 €

Prikupna igrača plišaste lisice z višino 35 cm je bila narejena na osnovi češkoslovaške animirane televizijske serije. Na tip je izredno mehka in udobna.

Rappa plišasti samorog, 80 cm
38,74 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 80 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Samorog je roza barve in **ima mavrični rog, ušesa in šape. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

TY SLUSH kuža, 42 cm
34,49 € 29,90 €

Odlična cena

Simpatičen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

TY Beanie Boos Blitz - modri samorog, 42 cm-36%
34,49 € 21,89 €

Odlična cena

Modri samorog je ena izmed zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, katerih globina je povečana zaradi svetleče iris. Samorog je izredno prijeten na dotik in spodbuja otroke k igranju.

Rappa veliki plišasti medved 100 cm, siva
20,08 €

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je sive barve in je okrašen s čudovito mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa velik plišasti samorog Koki, 130 cm
49,60 € 46 €

Velika plišasta igrače v zasnovi roza samoroga z imenom Koki, ne sme manjkati v prav nobeni otroški sobi. Plišasta igrača v velikosti 130 cm je izdelana v veliki zasnovi Idealno darilo za vsako priložnost!

Simba Maša in medved - plšasti medved, cm
19,70 € 16,86 €

Uživajte v zabavi z mehkim medvedom in Mašo. To je najboljši prijatelj deklice Maše iz priljubljene ruske otroške animirane serije in oba se zelo veselita druženja z vami. Kam greš z njim?

MÚ Brno psička Špagetka, 45 cm
18,99 € 16,92 €

Prikupen lik češkega režiserja animiranih risank Zdeneka Smetane je sedaj tu v obliki igrače. Na dotik je Špagetka zelo mehka, zato se boste radi pocrkljali z njo.