ECO by Naty plenice 2 Mini (3-6 kg) 33 kosov

ECO by Naty plenice 2 Mini (3-6 kg) 33 kosov

Številka: 1307251
33 kosov v pakiranju, za otroke s težo 3 – 6 kg. S plenicami Naty boste vaše malčke previjali brez skrbi. Brez škodljivih kemikalij. Samo certificiran naravni material, ki je nežen do otrokove kože. Celoten opis
11,99 €
Vključno z DDV
0,36 €/Kos
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Jutri v trgovini
Trgovine
 
22.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1307251

Predstavitev

Certifikat „Swedish Asthma And Allergy Association“. „Swedish Asthma And Allergy Association“ je švedsko nacionalno združenje, ki si prizadeva izboljšati življenjske pogoje ljudi, ki trpijo za alergijami, intoleranco, astmo itd. Plenice nenehno izboljšujejo, da bi zmanjšali tveganje za alergije, ekceme.

Prve okolju prijazne plenice, ki so certificirane „OK Biobased“ (Vincotte). Vincotte je ena najbolj zahtevnih neprofitnih organizacij na svetu, ki potrjuje veliko število obnovljivih surovin, ki se uporabljajo pri proizvodnji plenic. Celotna blagovne znamke Eco by Naty ima certifikat o obnovljivosti svojih produktov ASTM D6866. ASTM je neodvisna, neprofitna organizacija, ki določa mednarodne standarde za materiale, izdelke, sisteme in storitve.

50 – 60 % plenic je narejenih iz biološko razgradljivih virov, t.i. takoj se razgradijo. Cela plenica se razgradi v 2 – 4 letih, za razliko od 400 let za običajne plenice.

Zunanja lupina je narejena iz gensko spremenjenega (GM free) koruznega škroba in je popolnoma biorazgradljiva. Deluje kot plastični ovoj v običajnih plenicah, vendar je občutno bolj nežen za otroško kožo. Je brez kemikalij in zračen. Kot so mnogi starši že opazili, je to ena glavnih prednosti Naty plenic, saj naravno dihanje preprečuje draženje kože.

Vpojno jedro je mešanica biološko razgradljive celuloze in vpojnega gela (zaradi vpojnosti in neprepustnosti). Celuloza izvira iz skandinavskega lesa in ima FSC certifikat. Gre za mednarodni certifikat, ki zagotavlja, da les in papir prihajata iz skrbno upravljanih gozdov.

Plenice so zelo mehke, skoraj kot krpe plenice, ki omogoča otroku, da se naravno premika. Zahvaljujoč elastičnim lepilnim trakovom za večkratno uporabo in mehkim elastičnim delom na plenici se otroku popolnoma prilegajo.

Plenice niso beljene ali odišavljene. Ne vsebujejo klora, lateksa, TBT (tributltina), barvil, ftalatov, dioksinov. Potisk plenic ne vsebuje težkih kovin, ne ogroža zdravja otroka.

Embalaža za plenice je na nova, izdelana iz certificirane bio plastike in se lahko uporablja kot vrečka za biološke odpadke.

Naty plenice so zelo priljubljene, saj so mehke za kožo, nudijo veliko funkcionalnosti, dodatno mehkobo in minimalno vplivajo na okolje. Družbo Eco by Naty lahko imenujemo kot vodilno pionirsko ekološko podjetje, ki vlaga veliko raziskav. Neprestano prihaja do novih idej, ki olajšujejo življenje ljudem in pomagajo naravi.