Gorenje Rženi Mix set vgradne pečice in steklokeramične kuhalne plošče

A
Znamka: Gorenje Naša številka: 1418385

Brezplačna dostava

Gorenje Rženi Mix set vgradne pečice in steklokeramične kuhalne plošče

Gorenje Rženi MIX prinaša set vgradne pečice BO737E24X in steklokeramične kuhalne plošče ECT643BSC. Celoten opis

699.9

699,90 €

Naša številka: 1418385

Predstavitev

Opis artikla

Rženi MIX


Vgradna pečica BO737E24X

Gorenje vgradna pečica BO737E24X ima prostornino 71 litrov. Pečica ima mehansko upravljanje temperature in se uvršča v energijski razred A. Ponaša se z odlično osvetlitvijo in pečenjem na več nivojih hkrati. Omogoča gladko in tiho zapiranje vrat, s pomočjo sistema DynamiCooling+ pa učinkovito hladi ohišje pečice že med samim pečenjem.

Odlični rezultati peke

Enakomerna zapečenost

HomeMade

Pečico zaznamuje HomeMade oblika notranjosti z obokanim stropom in zaobljenimi stranicami. Zrak se tako enakomerno porazdeli in jedi zaobjame z vseh strani, zaradi česar so jedi optimalno segrete oziroma pečene.

Odporen in močan material

SilverMatte

SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki izvrstno prenaša ekstremne temperature – tudi ob pirolitičnem čiščenju. Zahvaljujoč prevleki brez mikronskih por so površine pečice in pekačev odporne tudi na najvišje temperature, mikrovalove ter paro.

Samočistilna funkcija

AquaClean

Odlikuje jo čiščenje s funkcijo AquaClean, ki poskrbi, da je dolgotrajno in naporno ročno čiščenje pečice preteklost. V pekač vlijte pol litra vode, vklopite funkcijo AquaClean in počakajte. Po 30-ih minutah bodo madeži in ostanki maščobe zmehčani, vi pa jih samo obrišite.

Za najboljše rezultate peke

PerfectGrill 3D

Idealno pečenje omogočata PerfectGrill 3D infrardeči greli v stropu pečice, pri čemer je manjše grelo nameščeno znotraj večjega. Najboljše rezultate peke zagotavlja ustrezna razporeditev zraka, saj so v tem primeru jedi od zunaj hrustljave, v notranjosti pa mehke in sočne.


BigSpace

BigSpace

Pečica Gorenje omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Uporabili boste lahko večje pekače in pripravili večje količine hrane naenkrat.

FastPreheat

FastPreheat

Pečica se ponaša z izredno hitrim segrevanje, saj se na temperaturo 200 °C segreje v zgolj 6 minutah. Na doseženo temperaturo opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

TouchFree

TouchFree

TouchFree prevleka bo poskrbela, da bodo vse površine iz nerjavečega jekla, ostale brez vidnih prstnih odtisov. Tako bodo vedno svetleče.

Sistem DC+

Sistem DC+

Opremljena je s sistemom DynamiCooling+, ki hladi ohišje pečice med samim pečenjem. S tem prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.Steklokeramično kuhališče ECT643BSC

Gorenje kuhalna plošča se ponaša s 4 kuhalnimi mesti ter ponuja enostavno upravljanje na dotik. Ima ovalno kuhalno polje Fishzone, ki tradicionalno okroglo kuhalno polje spremeni v večjo ovalno površino, primerno za večje lonce. Funkcija StayWarm ohranja stalno temperature hrane pri 70 ˚C, dokler je ne postrežete. Hrana med tem ohrani svoj prvoten okus in temperaturo.

Funkcija StopGo ustavi kuhanje in ga ob ponovnem vklopu nadaljuje pri istih nastavitvah, prikazovalniki preostale toplote pa zagotavljajo povsem varno uporabo.

Zahvaljujoč se poravnani vgradnji je prehod med kuhališčem in delovno površino povsem gladek, kar zagotavlja enostavno čiščenje in sodobni videz. Časovnik lahko nastavite na največ 99 minut. Lahko nastavite čas, po izteku katerega se bo kuhališče samodejno izklopilo. Na to, da je hrana pripravljena, vas bo opozoril zvočni signal.

Steklokeramično kuhališče ECT643BSC

Kuhališča

  • Levo spredaj: Ø 120/210 mm, 800 W, dvokrožno sevalno grelo
  • Desno spredaj: Ø 145 mm, 1200 W, hitro sevalno grelo
  • Levo zadaj: Ø 145 mm, 1200 W, hitro sevalno grelo
  • Desno zadaj: Ø 170 × 265 mm, 1500 W, ovalno sevalno grelo

Tehnične podrobnosti: VGRADNA PEČICA BO737E24X

Energijski razred A
Material notranjosti SilverMatte
Prostornina 71 l
Upravljanje mehansko
Načini ogrevanja FastPreheat, Spodnje in zgornje grelo, Malo infra grelo, Veliko infra grelo, Veliko infra grelo z ventilatorjem, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Okroglo grelo, Spodnje in okroglo grelo, WarmPlate, Odtaljevanje, AquaClean
Osvetlitev pečice da, zadaj
Oprema delno izvlečna vodila na enem nivoju, 1 globok emajliran pekač, 1 plitek emajliran pekač, 1 mrežna rešetka
Zasteklitev vrat dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Priključna moč 3,3 kW
Dimenzije (Š x V x G) 597 × 595 × 547 mm
Teža 30 kg

Tehnične podrobnosti: STEKLOKERAMIČNO KUHALIŠČE ECT643BSC

Barva črna
Upravljanje na dotik
Število kuhalnih mest 4
Skupna električna moč 7000 W
Funkcije zaščita pred prevretjem BoilControl, funkcija StayWarm, funkcija varnega kuhanja StopGo
Varnost pokazatelj preostale toplote, otroška zaščita
Dimenzije (Š x V x G) 595 × 54 × 520 mm
Teža 7,7 kg

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A Podatkovna kartica
Prostornina pečice 71 l
Višina 59.5 cm
Širina 59.7 cm
Globina 54.7 cm
Odmrzovanje da