Candy FCT605XL pečica, 65 l, A+

Candy FCT605XL pečica, 65 l, A+

Številka: 2750401
Vgradna pečica Candy FCT605XL se ponaša z osmimi programi, za popolno peko pa poskrbijo številne napredne funkcije. Notranjost pečice se enostavno očisti s pomočjo pare, za dodatno varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica. Pečica se uvršča v energijski razred A+. Celoten opis
Dostava Mimovrste
274,50 €
Vključno z DDV

Pri dobavitelju

30.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
1.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2750401

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 let splošne garancije omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Candy 5 let garancije

Candy FCT605XL vgradna pečica, 65 l, A+Candy

Električna emajlirana pečica Candy FCT605XL se ponaša z osmimi programi, za popolno peko pa poskrbijo številne napredne funkcije. Odlikujejo jo steklena vrata, ki so tudi v času delovanja pečice varna na dotik, za kar poskrbi vgrajen hladilni ventilator. Pečica s prostornino 65 litrov je izdelana iz nerjavečega jekla s kompaktnim inox ročajem

Vgradna pečica je izjemno kakovostna in praktična ter se ponaša s funkcijami, ki omogočajo hitro in zdravo pripravo jedi. Upravljanje pečice poteka preko dveh pogrezljivih gumbov, izbrane možnosti pa so vidne na zaslonu na dotik.

Glavne prednosti:

  • Energijsko učinkovit razred A+
  • Čiščenje notranjosti s pomočjo pare
  • Otroška varnostna ključavnica

Sočno pripravljene jedi

Kombinacija žara z ventilatorjem in pulzno kroženje poskrbita, da so jedi navzven hrustljave a v notranjosti ohranijo vlago in sočnost. Jedi so tako pripravljene v najkrajšem času in odličnega okusa.

Okusna peka mesa

Način gretja z uporabo spodnjega in zgornjega grelca z ventilatorjem poskrbi za odlično porazdelitev toplote, ki je ključna za odlično pečeno perutnino, kruh in ribe. Večstranska pečica ponuja tudi tradicionalen način pečenja, ki je več kot odličen za peko divjačine, jagnjetine in drugih hrustljavo zapečenih jedi, npr. piškotov, jabolk.

Jedi iz žara

Funkcija infra žara je primerna za peko srednje debelih in tanjših kosov mesa, kot so klobase in zrezki. Naj zadiši po žaru tudi pozimi in kar iz vaše kuhinje.


Hitro odtaljevanje

Spodnji in zgornji grelec se vklapljata s presledki, med tem pa deluje tudi ventilator. Samodejno je predhodno že nastavljena temperatura 40 °C, ki pa je med postopkom odtaljevanja ni mogoče spreminjati. Funkcija poskrbi za odtaljevanje živil pred pečenjem.

Enostavno čiščenje pečice

Poseben sistem Aquactiva zagotavlja povsem preprosto čiščenje notranjosti pečice. Deluje na osnovi pare, ki učinkovito odstrani vso trdovratno maščobo. Vse kar potrebujete storiti je, da v vdolbino na dnu pečice vlijete 300 ml destilirane vode. Po končanem delovanju programa površino obrišite z vlažno krpo.


Priložena oprema

  • Nizek pekač
  • Rešetke 2×

Tehnične podrobnosti

Vrsta pečice vgradna
Število programov pečenja 8
Energijski razred A+
Upravljanje zaslon na dotik
Prostornina 65 l
Poraba energije 0,89 kWh (ogrevanje)
0,67 kWh (ventilator)
Toplotni vir elektrika
Barva nerjaveče jeklo
Energijski razred A++
Energijski razred učinkovitosti pomivanja A
Energijski razred učinkovitosti sušenja A
Letna poraba vode 2520 l
Letna poraba električne energije 197 kWh
Neto teža 26,9 kg
Dimenzije (V x Š × G) 595 × 595 × 568 mm
Dimenzije vgradne niše (V x Š × G) 590 × 560 × 560 mm

Garancija: 2 leti