Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

BEST FRIEND Pi-Stop samolepilna podloga z aktivnim ogljem, 60 x 60, 10 kosov

BEST FRIEND Pi-Stop samolepilna podloga z aktivnim ogljem, 60 x 60, 10 kosov

Številka: 1499124
Izredno vpojna samolepilna, z aktivnim ogljem, indikatorjem vlage, absorbira neprijetne vonjave, za higieno hišnih ljubljenčkov. Celoten opis
7,29 €
5,80 €
-20%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 1499124

Predstavitev

Best Friend Pi-Stop podloga je obvezna za vsakega lastnika majhnega psa. V veliko pomoč vam bo pri navajanju mladička na sobno čistočo in ohranjanje higiene. Uporabite jih lahko tudi pri starejših, inkontinentnih ali okrevajočih psih. Podloga je izredno vpojna in je samolepilna. Izdelana je iz super vpojnih polimerov, ki absorbirajo vlago in neprijetne vonjave. Zadržijo lahko tekočino do 300-krat večjo od njihove teže.

Podlaga ima poseben sistem označbe za prikaz mokrih delov z indikatorjem vlage. Indikatorji tačke ob stiku s tekočino izginejo, kar pomeni, da je bila podloga uporabljena. Za stabilnost podlage bo poskrbel protizdrsni sistemsamolepilnimi stranskimi vogali. Podlogo boste tako lahko dobro pritrdili na tla, brez da bi se premikala ali bi jo pes prenesel drugam.

Best Friend podlaga je obogatena z aktivnim ogljem, ki naravno absorbira neprijetne vonjave. 

Opozorilo: Podloge ne mečite v straniščno školjko.

Best Friend Pi-Stop podloga

Navodila za uporabo

Vpojno podlogo postavite na želeno mesto, tako da je vpojna plast obrnjena navzgor, nepremočljivo plast pa obrnite navzdol. Njena posebna tekstura preprečuje premikanje vpojnega materiala, ko je moker, spodnji del pa preprečuje uhajanje/puščanje tekočin. Podloga vaša tla tako ohranja čista ter suha.


Tehnične podrobnosti

Dimenzije 60 × 60
Pakiranje 10 kosov