Teknos d.o.o.

Teknos Woodex Aqua Classic - transparentni premaz za les, brezbarvna, 2,7 l

Teknos Woodex Aqua Classic - transparentni premaz za les

41,10 €
Zadnji kos!

Tankoslojna lazura, ki poudari naravni izgled lesa v izbranih odtenkih. Ščiti lesene površine pred vlago, umazanijo in obarvanostjo pred UV-žarki. Nanos je enostaven, lazura je hitro sušeča, okolju prijazna, na vodni osnovi in je trajnostna izbira za zaščito vaših lesenih sten, vrat, oken in ograj.

Teknos Woodex Aqua Wood Oil - olje za les, rjav 0,9L

Teknos Woodex Aqua Wood Oil - olje za les

13,90 €

Woodex Aqua Wood Oil je dobra izbira za zaščito lesa, kjer želite doseči lep izgled in prijten otip. Če želite da les ohrani lep končni videz, ga je potrebno obnavljati vsako leto. Olje je na vodni osnovi in primerno za zunanjo uporabo.

Teknos Satu Saunavaha - brezbarven vosek za savno 0,9L

Teknos Satu Saunavaha - vosek za savno

17,70 €

Satu Saunavaha je vosek za premazovanje lesenih površin v savnah. Je na vodni osnovi in vsebuje naravni vosek. Uporabljamo ga za obdelavo stropnih in stenskih plošč ter klopi v savni.

Teknos Hirsivaha - vosek, rjavi 0,9L

Teknos Hirsivaha - vosek

20,90 €

Teknos transparentna barvna karta, odtenek T8011. Hirsivaha je izdelek primeren za vse, ki obožujete naraven in trajen izgled vaših lesenih notranjih površin. Izdelek vsebuje naravni vosek karnauba. Vosek lahko uporabite brezbarven ali pa ga obarvate v izbrane nianse.

Teknos Rensa čistilo za terase, 1 liter

Teknos Rensa čistilo za terase, 1 liter

14,10 €

Odličen detergent za enostavno mehansko odstranjevanje umazanije, nečistoč in plesni z vaših površin. Dobro pripravi površino za nadaljno premazovanje z oljem. Uporabljamo ga za pranje lesenih teras in vrtnega pohištva.

Teknos Rensa univerzalno čistilo, 1 liter

Teknos Rensa univerzalno čistilo, 1 liter

11,40 €

Rensa Super Spray je univerzalno čistilo, ki očisti vaše površine in jih pripravi za nadaljno obdelavo. Z uporabo Rense Super se boste izognili morebitni umazaniji, ki ni vidna očesu in preprečili napake pri barvanju. Rensa Super je čistilo v spreju, zato je uporaba resnično enostavna.