EWA ECO-WOOD-ART AVTO OLDTIMER LESENA 3D SESTAVLJANKA-21%
69,70 € 54,90 €

Mehanična 3D sestavljanka Avto oldtimer z motorjem, odpirajočimi vrati in dvigajočim vetrobranskim steklom. Motor na elastike omogoča, da se avto premika naprej, mehanizem za zaklep pa skrbi, da ga lahko brez težav navijete. Igračo je zabavno sestavljati in se z njo igrati.

EWA ECO-WOOD-ART GLOBUS LESENA 3D SESTAVLJANKA
93,50 € 79,90 €

Vzpodbudite svojo kreativnost z mehanično 3D sestavljanko v obliki globusa. Lastnoročno sestavite zemljo in ob tem spoznavajte karakteristike našega planeta. Globus se vrti okoli svoje osi, v stojalu pa se skriva predal na zaklepanje, zaklene se s skritim rotirajočim

EWA ECO-WOOD-ART LOCOMOTION LESENA 3D SESTAVLJANKA-31%
62,20 € 42,50 €

Vzpodbudite svojo kreativnost z mehanično 3D sestavljanko v obliki parne lokomotive z vagonom. Sestavite vlak z veliko gibljivimi deli in motorjem na elastični pogon. Lokomotiva se pelje po priloženi tračnici.

EWA ECO-WOOD-ART ŽELVA LESENA 3D SESTAVLJANKA-31%
62,20 € 42,50 €

Mehanični model želve, vsebuje motor na elastike, ki omogoča želvi, da se premika kot prava. Ko navijete motor in spustite želvo, se ta začne premikati, kreativni dizajn pa daje izgled pravega premikanja.

EWA ECO-WOOD-ART TRAKTOR LESENA 3D SESTAVLJANKA-35%
99,90 € 64,90 €

Mehanična 3D sestavljanka traktorja s 4 stopenjskim menjalnikom, vidnimi 4 valji pod pokrovom motorja in odpirajočimi vrati. Motor na elastike omogoča, da se traktor premika naprej in nazaj, odvisno od stopnje menjalnika.

EWA ECO-WOOD-ART MOTOR LESENA 3D SESTAVLJANKA-28%
31,99 € 22,99 €

Motor je mehanična 3D sestavljanka – motorno kolo, katera se premika s pomočjo motorja ki deluje na navijanje elastik. Ko igračo potiskate nazaj se elastike navijajo, potem samo še spustite in motor se že pelje.