Berner Pen Light PREMIUM
45 € 39,90 €

Vrhunska delavniška svetilka z robustnim aluminijastim ohišjem. Izjemno praktična saj jo lahko uporabljate v delavnici, na kampiranju ali za hitro osvetlitev temnih prostorov. Polni se preko mikro USB kabla.

Berner Pen Light 7 + 1 polnilna LED svetilka
35 € 29,90 €

BERNER polnilne ročne svetilke se ponašajo z izjemno vzdržljivostjo in priročnostjo. Močna svetilnost in dejstvo, da se polnijo preko MICRO USB in ne potrebuje baterij, sta le nekatera izmed razlogov, zakaj so te svetilke nepogrešljive v delavnici, na kampiranju ali v temnih prostorih.

Berner Pocket Flooder 10W-22%
90 € 69,90 €

Izjemno kompakten in vzdržljiv 10 W LED reflektor, polni se preko mikro USB povezave, magneti v nosilcu pa omogočajo preprosto shranjevanje in postavitev.

Berner svetilka Pocket Lux "BRIGHT-16%
55 € 45,90 €

Delovna svetilka z izjemno močno in mehko svetlobo. Zaradi magneta, kljukic in gibljivosti jo lahko postavite in usmerite praktično kamorkoli. Svetilka je polnilna, polnite jo preko micro USB.

Berner Tesnilni sprej
20 € 17,90 €

Univerzalni tesnilni sprej, ki vam omogoča hitro in učinkovito popravilo razpok in lukenj na številnih površinah. Nanos je izjemno preprost, obstojnost pa je dolgotrajna.

Berner LED svetilka 15 SMD
55 € 49,90 €

Vrhunska večnamenska polnilna LED svetilka, ki jo lahko uporabljate v delavnici ali v ostalih temnih situacijah. Svetilka ima robustno ohišje, močan magnet za postavitev na železne površine ter možnost polnjenja z mikro USB.

Berner svetilka Pocket DeLux "BRIGHT"-18%
55 € 44,90 €

Kompaktna polnilna žepna lučka z močno svetilnostjo vam bo prišla prav v vsaki temni situaciji. Bodisi na kampiranju, v delavnici ali sprehodu po temi. Lučka se polni preko micro USB.

Berner svetilka 2v1 (samostoječa ali naglavna)-17%
45 € 36,99 €

Svetilka 2v1 je večnamenska. Uporabljate jo lahko samostojno – samostoječo na delovni površini ali pa kot naglavno svetilko, saj v kompletu prejmete tudi naglavni trak. Svetilka je polnilna.

Berner Industrijski papir 36 x 22 cm - 1000 listov
34,90 €

Industrijske papirne brisače, primerne za domačo uporabo v delavnici, garaži, kuhinji, čistilnici… Papir je primeren za stik z živili, ima hitro sušeče lastnosti ter pridobljena okoljski certifikat Nordic Swan in EU ECO label.

Berner LED naglavna svetilka-22%
45 € 34,90 €

Vzdržljiva svetilka za uporabo na prostem. Ima 7 načinov osvetlitve, vključno z zeleno in rdečo lučjo, svetilka pa je udobna za nošenje zaradi lahkega in nastavljivega elastičnega traka.

Berner Industrijski papir 36 x 38 cm - 1000 listov
44,90 €

Industrijske papirne brisače, primerne za domačo uporabo v delavnici, garaži, kuhinji, čistilnici… Papir je primeren za stik z živili, ima hitro sušeče lastnosti ter pridobljena okoljski certifikat Nordic Swan in EU ECO label.