Philips ročni parni likalnik Steam&Go GC360/30

Znamka: Philips Naša številka: 1272506

Philips ročni parni likalnik Steam&Go GC360/30

Ročni parni likalnik za oblačila GC360/30 je odlična rešitev za glajenje gub na poti. Odlikuje ga ogrevana parna plošča SmartFlow, zaradi katere je likanje še enostavnejše – uporabite ga lahko tako navpično kot vodoravno. Celoten opis

74.46

74,46 €

Naša številka: 1272506

Predstavitev

Opis artikla

Ročni parni likalnik za oblačila

Glajenje gub na oblačilih bo postalo le še bolj enostavno z ročnim parnim likalnikom priznanega proizvajalca Philips. Za uporabo ne potrebujete nobene dodatne opreme, zato ga je enostavno uporabljati tudi na potovanjih. Z močjo 1200 W in izpustom pare do 22 g/minuto bodo gube postale stvar preteklosti. Vgrajen je 70-mililitrski snemljiv zbiralnik za vodo, zaradi napajalnega kabla z dolžino 2,5 metra pa boste imeli velik doseg

Neprekinjen izpust pare zagotovi, da iz vaših oblačil izginejo vse neprijetne vonjave in kar 99,9% bakterij. Z redno uporabo boste prihranili čas in denar, ki bi ga sicer porabili za obiske čistilnega servisa, življenjska doba vaših oblačil pa bo precej daljša. Posebna ogrevana plošča SmartFlow zagotavlja še učinkovitejše likanje in preprečuje mokre madeže na oblačilih. Med vodoravnim likanjem poskrbi za boljše rezultate. 

Ročni parni likalnik za oblačila

 Parni likalnik

Brez deske za likanje

Ročne parne likalnike lahko uporabljate kar brez likalne deske, na visečih oblačilih. Likanje tako postane izjemno preprosto in priročno.

 Parni likalnik

Za raznolike vrste oblačil

Za tovrstno likanje so primerne vse vrste tkanin in oblačil, ki so namenjena likanju. Ploščo enostavno približate ob oblačilo in ga zlikate, brez da bi se bali potencialnih ožganin. Likate lahko tudi občutljive tkanine, kot je na primer svila.

 Parni likalnik

Priložena krtača

Za gostejše tkanine uporabite priloženo krtačo, ki odpre vlakna in omogoči globje prodiranje pare. Posebno je krtača uporabna za debelejša oblačila, kot so plašči in jakne. Z njo lahko odstranite tudi umazanijo in kosme.


Tehnične podrobnosti

Para neprekinjena para 22 g/min
Napajanje 1000W, pripravljenost v manj kot minuti, napetost 220–240V, 2.5 m kabel
Zbiralnik za vodo 70 ml, snemljiv
Dimenzije 38 × 12,8 × 15 cm
Priloženo krtača, rokavica za dodatno zaščito

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Konstantna para 22 g/min
Potovalni da
Kapaciteta rezervoarja 70 ml
Čas gretja 60 s
Dolžina kabla 2.5 m
Vhodna moč 1200 W