Philips parni likalnik ComfortTouch GC557/30

Ocena: 4 2 ocen Znamka: Philips Naša številka: 1272504

Odlična cena

Philips parni likalnik ComfortTouch GC557/30

Parni likalnik za oblačila ComfortTouch GC557/30 je odlična rešitev za učinkovito glajenje gub na oblačilih. Inovativna glava FlexHead in StyleBoard izredno dolga plošča bosta poskrbeli za popolnoma gladka oblačila. Celoten opis

149.99
4 2

169,99 € Vključno z DDV
149,99 €
-11%

Naša številka: 1272504

Predstavitev

Opis artikla

Parni likalnik za oblačila

Glajenje gub na oblačilih bo postalo le še bolj enostavno s parnim likalnikom priznanega proizvajalca Philips. Za uporabo ne potrebujete nobene dodatne opreme. Z močjo 2000 W in izpustom pare do 40 g/minuto bodo gube postale stvar preteklosti. Vgrajen je 1800-mililitrski snemljiv zbiralnik za vodo, zaradi napajalnega kabla z dolžino 1,6 metra pa boste imeli velik doseg

Neprekinjen izpust pare zagotovi, da iz vaših oblačil izginejo vse neprijetne vonjave in kar 99,9% bakterij. Z redno uporabo boste prihranili čas in denar, ki bi ga sicer porabili za obiske čistilnega servisa, življenjska doba vaših oblačil pa bo precej daljša. Inovativna glava FlexHead omogoča, da preprosto dosežete tudi spodnje dele oblačil, brez da bi se morali sklanjati.

Parni likalnik za oblačila

 Parni likalnik

Brez deske za likanje

Parne likalnike lahko uporabljate kar brez likalne deske, na visečih oblačilih. Likanje tako postane izjemno preprosto in priročno. Posebna funkcija obešalnika z zaklepom poskrbi, da oblačila ostanejo na mestu.

 Parni likalnik

Za raznolike vrste oblačil

Za tovrstno likanje so primerne vse vrste tkanin in oblačil, ki so namenjena likanju. Ploščo enostavno približate ob oblačilo in ga zlikate, brez da bi se bali potencialnih ožganin. Likate lahko tudi občutljive tkanine, kot je na primer svila.

 Parni likalnik

Priložena krtača

Za gostejše tkanine uporabite priloženo krtačo, ki odpre vlakna in omogoči globje prodiranje pare. Posebno je krtača uporabna za debelejša oblačila, kot so plašči in jakne. Z njo lahko odstranite tudi umazanijo in kosme.


Tehnične podrobnosti

Para neprekinjena para 40 g/min
Napajanje 2000 W, pripravljenost v manj kot minuti, napetost 220–240V
Zbiralnik za vodo 1800 ml, snemljiv
Dimenzije 33 × 173 × 37 cm
Dodatno obešalnik na zaklep, silikonska parn acev, samodejni izklop, Easy Rinse odstranjevanje vodnega kamna 
Priloženo krtača, obešalnik za oblačila, rokavica za dodatno zaščito, prilagodljiv dvojni drog 

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Konstantna para 40 g/min
Kapaciteta rezervoarja 1800 ml
Čas gretja 60 s
Avtomatski izklop / Samodejni da
Dolžina kabla 1.6 m
Vhodna moč 2000 W