Philips parna postaja PerfectCare Expert Plus GC8962/40

Philips parna postaja PerfectCare Expert Plus GC8962/40

Številka: 1279006
Philips parna postaja PerfectCare Expert Plus GC8962/40 omogoča izpust pare do 520 g. Opremljen je s tehnologijo OptimalTEMP za optimalno prilagajanje temperature. Celoten opis
299,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1279006

Predstavitev

OptimalTEMP

Philips parna postaja omogoča likanje vseh tkanin, od svile do jeansa. Opremljena je s tehnologijo OptimalTEMP, ki samodejno nastavi optimalno temperaturo. Tako boste vedno pripravljeni na likanje katerekoli tkanine. Po zaslugi te tehnologije ne boste nikoli več prežgali tkanine. Ima 1,8-litrsko posodo za vodo, ki omogoča do 2 uri neprekinjene uporabe. Omogoča enostavno dolivanje, na prazno posodo pa vas bo opozoril indikator.

OptimalTEMP za optimalno temperaturo likanja

Učinkovit izpust pare

Philips sistemski likalnik omogoča močan in neprekinjen izpust pare, ki bo kos tudi najtrdovratnejšim gubam. Dodatni izpust pare lahko usmerite tja, kjer ga potrebujete. Za osvežitev oblek in zaves se bo odlično obnesla navpična para. Po zaslugi dušilnih filtrov bo izpust pare izredno tih. Za oblačila, ki potrebujejo manj pare, lahko uporabite način Eco in privarčujete z energijo. Uporaba likalnika bo zelo enostavna in udobna. Je izredno lahek, gladko drsi in ne obremenjuje zapestja.

Učinkovit izpust pare

Likalna plošča SteamGlide Advanced

Za vrhunsko drsenje in trpežnost bo poskrbela likalna plošča SteamGlide Advanced. Nudi odlično odpornost na praske. Narejena je iz nerjavečega jekla in ima 6-plastno prevleko z naprednim titanovim slojem za najhitrejše rezultate.

Likalna plošča SteamGlide Advanced za vrhunsko drsenje

Sistem za odstranjevanje vodnega kamna

Philips likalnik je opremljen s sistemom za odstranjevanje vodnega kamna, ki bo zaščitil vaš likalnik in podaljšal njegovo življenjsko dobo. Sistem Easy De-Calc poskrbi za neprekinjeno zbiranje vodnega kamna, na polno posodo pa vas opozori indikator. Prinaša tudi možnost zaklepa za varno in enostavno prenašanje. Za dodatno varnost poskrbi funkcija samodejnega izklopa, ki izklopi likalnik, če ga ne uporabljate nekaj minut.

Učinkovito odstranjevanje vodnega kamna

Tehnične podrobnosti

Lastnosti
Likalna plošča SteamGlide Advanced
Prostornina posode za vodo 1,8 l
Dolžina cevi 1,7 m
Dolžina napajalnega kabla 1,65 m
Samodejni izklop da
Zaklep za prenašanje da
Sistem za odstranjevanje vodnega kamna Easy De-Calc
Opomnik za odstranjevanje vodnega kamna lučka

Zmogljivost
Neprekinjena para do 120 g/min
Napajanje največ 2100 W
Tlak največ 7,5 bara
Pripravljenost na uporabo 2 min
Dodaten izpust pare do 520 g
Navpična para da

Dimenzije in teža
Dimenzije (ŠxVxD) 23,9 × 26,9 × 42,6 cm
Teža likalnika 0,8 kg
Teža likalnika in podstavka 3,2 kg

Garancija: 2 leti