Cannibal CK199-14
30,10 € 17,40 €

Želite kupiti eleganten dodatek za svojo majhno princeso? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanjo. Na zapestje jih pritrdi rožnat gumijasti trak s plastičnimi srčki, barvite srčke pa najdete tudi na obrazu bele ure.

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7135.1
29,30 €

Češka ura JVD je namenjena vsem dekletom v priljubljenih barvah. Čudovit vilinski obraz z izrazitimi rokami. Številka za enostavno branje je idealna za enostavno učenje številk in časa. Vsaka princesa si želi takšnega dopolnila. Ura ima originalno škatlo. .

Calypso K5776/2
47,10 €

Zadnji kos!

Vsaka mala princesa se želi oblačiti s čudovitimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njene čudovite ure od Calypso. Dolgolasa blond deklica s čarobno palico v roki se smeji z njihovega obraza.

Cannibal CK002-06
28,50 € 21,80 €

Tudi naši malčki si zaslužijo elegantne dodatke. Na primer, lepa ura iz delavnice preverjene blagovne znamke Cannibal. Na zapestje jih pritrdi rdeč tekstilni trak.

Cannibal CK198-11
30,10 € 24,10 €

Zadnji kos!

Bi radi kupili eleganten dodatek za svojega malega športnika? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanj. Na zapestjih so zapete s svetlo zelenim gumijastim trakom s plastičnimi nogometnimi žogami in napisom „Soccer“, na belem številčnici je mogoče najti eno svetlo obarvano žogo.

Cannibal CK198-16
30,10 € 24,10 €

Želite kupiti eleganten dodatek za svojo majhno princeso? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanjo. Na zapestjih so pripeti škrlatni gumijasti trak s plastičnimi kačji pastirji s svetlo obarvanimi krili, enega od njih lahko najdete na belem številčnici.

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7109.1
34,70 €

Ure Češke blagovne znamke JVD so čudovite ure za vsa dekleta. Svetel klic z izrazitimi rokami v obliki barvnih svinčnikov je zelo priljubljen. Branje in jasno klicanje za enostavno iskanje časa. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7178.4
27,30 €

Češka ura JVD je najboljša ura za vsa dekleta, ki imajo radi živali, značilne za pomlad. Svetel klic z izrazitimi rokami. Cenili boste lahko berljiv in jasen klic za enostavno določanje časa in številk. Ura ima originalno škatlo. .

Calypso K5776/4
47,10 €

Vsaka mala princesa se želi oblačiti s čudovitimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njene čudovite ure od Calypso. Na njihovem obrazu boste našli samoroge z mavričnim rogom in repom.

Calypso K5776/5
47,10 €

Vsaka mala princesa se želi oblačiti s čudovitimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njene čudovite ure od Calypso. Na njihovem obrazu boste našli samoroge z mavričnim rogom in repom.

Cannibal CD181-03
38,80 € 31,10 €

Med aktivne otroke je vključena aktivna ura. Na primer digitalne ure znamke Cannibal za mlajše in starejše dečke. Takoj, ko na zapestja pritrdijo gumijasti trak, lahko takoj začnejo uporabljati svoje funkcije.

Cannibal CJ291-26
38,80 € 31,10 €

Ali želite, da vaši malčki spremljajo čas? Potem jim poberi lepo uro iz Cannibala . Njihov beli klic na prvi pogled pritegne z izrazitimi številkami in rokami, ki zagotavljajo popolno berljivost časa.

Cannibal CK002-5N
28,50 € 22,80 €

Tudi naši malčki si zaslužijo elegantne dodatke. Na primer, lepa ura iz delavnice preverjene blagovne znamke Cannibal. Na zapestje jih pritrdi temno modri tekstilni trak.

Festina Chrono Sport Junior 20457/1
102,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Festina bodo všeč vsakemu večjemu fantu, ki bi želel imeti tudi kakovostno in zanesljivo uro. Obraz bele ure je okrašen s tremi kronografi s funkcijo štoparice in 24-urnim indikatorjem. Z izrazitimi rokami in oštevilčeno črno luneto bo vedno vedel, koliko je ura.

Festina Chrono Sport Junior 20458/1
102,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Festina bodo všeč vsakemu večjemu fantu, ki bi želel imeti tudi kakovostno in zanesljivo uro. Obraz bele ure je okrašen s tremi kronografi s funkcijo štoparice in 24-urnim indikatorjem. Z izrazitimi rokami in oštevilčeno črno luneto bo vedno vedel, koliko je ura.

JVD Dětské náramkové hodinky JVD J7146.1
27,30 €

Češka ura JVD je najboljša ura za vse fante. Svetel klic z izrazitimi rokami. Vsak fant želi biti gusar. To je priljubljen motiv obraza in jermena ure. Barvno označeno, da bo učenje časa zabavno. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7025.4
35,30 €

Zadnji kos!

Češka ura JVD je najboljša ura za vsa dekleta. Svetel klic z izrazitimi rokami. Cenili boste lahko berljiv in jasen klic za enostavno branje časa. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7025.6
35,30 €

Zadnji kos!

Ure Češke blagovne znamke JVD so čudovite ure za vsa dekleta. Svetel klic z izrazitimi rokami. Branje in jasno klicanje za enostavno iskanje časa. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7100.7
35,30 €

Češka ura JVD je najboljša ura za vse fante. Svetel klic z izrazitimi rokami. Za ljubitelje nogometa. To je priljubljen motiv obraza in jermena ure. Barvno označeno, da bo učenje časa zabavno. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7109.3
34,70 €

Zadnji kos!

Češka ura JVD je najboljša ura za vse fante. Svetel klic z značilnimi rokami zagotavlja popolno berljivost v času. Prikazan je trenutni čas namesto klasičnih ročnih barv, ki so zelo priljubljeni. Odličen videz in izdelava. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7118.1
35,30 €

Ure Češke blagovne znamke JVD so čudovite ure za vsa dekleta. Svetel klic z izrazitimi rokami. Branje in jasno klicanje za enostavno iskanje časa. Hkrati vas bo pritegnila edinstvena dekoracija. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7120.1
31,50 €

Ure Češke blagovne znamke JVD so namenjene vsem dekletom. Svetel klic z izrazitimi rokami. Številka za enostavno branje je idealna za enostavno učenje številk in časa. Na jermenu bo imetnik ure lahko ponovil osnovne številke. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7120.3
31,50 €

Zadnji kos!

Češka ura JVD je namenjena vsem dekletom v priljubljenih barvah. Svetel klic z izrazitimi rokami. Številka za enostavno branje je idealna za enostavno učenje številk in časa. Na jermenu bo imetnik ure lahko ponovil osnovne številke. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7125.3
31,50 €

Češke ure JVD so zasnovane s preprostimi srčki, tako da je bila vsaka dama všeč. Svetel klic z izrazitimi rokami daje uro piko na i. Čitljiv in jasen klic za enostavno orientacijo v času. Vsaka dama želi imeti na roki čudovit dodatek. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7135.2
29,30 €

Zadnji kos!

Češka ura JVD je zasnovana za vse male princese. Čudovit vilinski obraz z izrazitimi rokami. Številka za enostavno branje je primerna za enostavno učenje številk in časa. Zanimiv pašček z zvezdami, ki bo všeč vsaki dami. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD basic J7154.2
27,30 €

Češka ura JVD je najboljša ura za vse fante. Svetel klic z izrazitimi rokami. To je priljubljen motiv številčnika in jermena vesolja. Kdo od nas ni hotel biti astronavt. Barvno označeno, da bo učenje časa zabavno. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7156.1
31,50 €

Zadnji kos!

Ure Češke znamke JVD so najboljša ura za ljubitelje avtomobilov. Svetel klic z izrazitimi rokami. To je priljubljen motiv obraza in jermena ure. Barvno označeno, da bo učni čas zabaven za vsakega malega motorista. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7159.1
31,50 €

Češka ura JVD je najboljša ura za vodni svet. Veselo izbirajte z značilnimi rokami. To je priljubljen motiv obraza in jermena ure. Barvno označeno, da se ljubitelju vode zabava čas učenja. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7162.2
31,50 €

Zadnji kos!

Češke ure JVD so najboljše ure za ljubitelje letal. Svetel klic z izrazitimi rokami. Vsak deček želi biti pilot. To je priljubljen motiv obraza in jermena ure. Barvno označeno, da bo učenje časa zabavno. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7178.1
27,30 €

Češke ure JVD so najboljše ure za vsa dekleta, ki si želijo čudovite ure. Svetel klic z izrazitimi rokami. Cenili boste lahko berljiv in jasen klic za enostavno branje časa. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7178.3
27,30 €

Zadnji kos!

Ure Češke blagovne znamke JVD so namenjene vsem dekletom, ki si želijo čudovite ure. Osupljiv obraz ure z izrazitimi podrobnostmi o rokah in srcu. Cenili boste lahko berljiv in jasen klic za enostavno branje časa. Idealen dodatek za majhne parádnice. Hodinky prihaja z originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7181.1
31,30 €

Zadnji kos!

Ure Češke znamke JVD so idealne za fante, ki se srečujejo z uro. Svetel klic z izrazitimi rokami v priljubljeni kombinaciji črne in bele barve. Učne ure bodo postale zabavne. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7184.1
34,50 €

Ure Češke blagovne znamke JVD so namenjene vsem najstniškim dekletom, ki želijo nositi čudovite ure. Svetel klic z izrazitimi rokami in čudovitim ozadjem spomladanskega cvetja. Branje in jasno klicanje za enostavno iskanje časa. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7184.3
31,30 €

Ure Češke blagovne znamke JVD so namenjene najstniškim dekletom, ki si želijo čudovite ure. Izberite z rokami v mehkih barvah s spomladanskimi cvetovi. Čisti klic za enostavno branje trenutnega časa. Stavite na dodatek, ki ga bodo imeli otroci takoj radi. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7184.4
31,30 €

Zadnji kos!

Ure Češke blagovne znamke JVD so namenjene najstniškim dekletom, ki bodo od te ure brez veselja. Izberite z rokami v mehkih barvah s spomladanskimi cvetovi. Čisti klic za enostavno preverjanje trenutnega časa. Stavite na dodatek, ki ga bodo imeli otroci takoj radi. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7184.9
31,30 €

Ure Češke blagovne znamke JVD so namenjene najstniškim dekletom, ki želijo lep dodatek. Izberite roke z mehkimi barvami z pomladanskim motivom in neverjetnim odtenkom zelene barve, ki krasi trak. Čisti klic za enostavno preverjanje trenutnega časa. Idealna izbira za dajanje lepe dodatke.

JVD Náramkové hodinky JVD J7185.1
35,30 €

Zadnji kos!

Ure Češke blagovne znamke JVD so idealne za dekleta, ki se srečujejo z uro. Preprost in jasen dizajn. Svetel klic z izrazitimi rokami. Številka za enostavno branje. Barvno označeno, da bo učenje časa zabavno. Ura ima originalno škatlo. .

JVD Náramkové hodinky JVD J7187.3
35,30 €

Zadnji kos!

Ure Češke znamke JVD so idealne za deklice in fante, ki se srečujejo z uro. Preprost in jasen dizajn. Roke izstopajo na svetlem gumbu. Številka za enostavno branje. Cenili boste še eno prednost ur in enostavnost potapljanja v njih. Barvno označeno, da bo učenje časa zabavno.

Lorus RRX51CX9
27,30 €

Ure Lorus so kot nalašč za vsako šolarko, ki se rada okrasi s stilskimi dodatki. Njihov svetel klic na prvi pogled navdušuje z izrazitimi številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost časa. Poleg tega ima številčnica osvetlitev celotne površine, zaradi česar je popolnoma vidna tudi v popolni temi.

PRIM Klaun A - W05P.13075.A
54,60 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Clown .

PRIM Klaun C - W05P.13075.C
54,60 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka blagovna znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Clown .

PRIM Klaun D - W05P.13075.D
54,60 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka blagovna znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Clown .

PRIM Pastelka - A W05P.13074.A
46,70 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Pastelka .

PRIM Pastelka - B W05P.13074.B
46,70 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Pastelka .

PRIM Pastelka - C W05P.13074.C
46,70 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Pastelka .

PRIM Pastelka - D W05P.13074.D
46,70 €

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Pastelka .

PRIM Pastelka - E W05P.13074.E
46,70 €

Zadnji kos!

Kdo pravi, da morajo biti otroške ure neizogibno slabše kakovosti kot ure za odrasle? Tradicionalna češka znamka Prim prihaja s polnimi otroškimi urami iz kolekcije Pastelka .

Scuderia Ferrari Red Rev Junior 0840014
178,10 € 133,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ali vaš sin, vnuk ali nečak uživajo v dirkah formule 1? Ali se vsi dirkajo za svetlo rdeče avtomobile Scuderia Ferrari ? Potem ga boste resnično razveselili z uro, ki nosi ime tega slovitega hleva .