Na mimovrste=) lahko najdete več kot 700.000 izdelkov, vključno z izdelki iz kategorije Otroške stopničke. Zakaj nakupovati pri nas?

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Možen osebni prevzem v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • Naša podpora za stranke se trudi, da bo vsako vprašanje našlo odgovor.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Z Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam artikel iz kategorije Otroške stopničke ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Priporočamo ogled ostalih igrač, otroške opreme in izdelkov iz podobnih kategorij: Otroške stopničke, Otroška oprema, Igrala za otroke, Otroška igrala in Kopalne igrače.

ZOPA dvojna pručka za k umivalniku/WC, Unicorn
54x

ZOPA dvojna pručka za k umivalniku/WC

11,30 €

Dvojna pručka Zopa je uporabna povsod, kjer morajo otroci kaj doseči, kot npr. stranišče, umivalnik ali kuhinjski pult. Pručka je zaradi nedrsečih nog stabilna, varnost otrok pa zagotavlja nedrseča površina na površini pručke. Nizka teža otroku olajša prenašanje.

Dostava Mimovrste
keeeper dvojna pručka za k umivalniku/WC, Frozen
5x

keeeper dvojna pručka za k umivalniku/WC, Frozen

17,89 €
Zadnji kos!

Predstavljamo vam praktičnega pomočnika za vašega otroka, to je dvojna pručka za stranišče/umivalnik, znamke Keeeper, z motivom Frozen. Pomagala bo vašim otrokom brez težav doseči povsod, kamor potrebujejo potrebujejo, zahvaljujoč temu pa se bodo sami naučili obvladovati higienske navade. Opremljena je s protizdrsno zaščito.

Dostava Mimovrste
Babybjörn BB pručka, roza bela
24x

Babybjörn BB pručka

23,60 €
Zadnji kos!

Plastična pručkaprotizdrsno plastjo površine na vrhu. Izdelana je iz polipropilena brez škodljivih snovi. Odlična sedežna garnitura, zahvaljujoč gumijasti prevleki na dnu. Babybjörn BB pručka tehta samo 550 g in je zelo enostavna za shranjevanje

Dostava Mimovrste
Lorelli Pručka za k umivalniku/WC FUNNY FARM GREEN MEADOW

Lorelli Pručka za k umivalniku/WC

10,20 €

Olajšajte vsakdanje življenje sebi in svojim otrokom. Pručka Lorelli v čudovitih veselih barvah ima nedrsečo prevleko. Otroci zlahka dosežejo mesta, kjer bi jih sicer morali pobrati. Umivanje rok ali uporaba stranišča bo tako postala še ena stvar, ki jo bo vaš otrok lahko opravil samostojno!

Partner: DAS Handel
Lorelli Dvojna pručka stopnica protizdrsna FUNNY FARM GREEN MEADOW
1x

Lorelli Dvojna pručka stopnica protizdrsna

12,20 €

Olajšajte vsakdan sebi in svojim otrokom. Dvostopenjski iz Lorelli v čudovitih veselih barvah je nedrseč. S stopničko zlahka in varno dosežejo, kamor bi jih sicer morali dvigniti. Umivanje rok ali uporaba stranišča bo postala še ena stvar, s katero se bo otrok lahko spopadel!

Partner: DAS Handel
Lorelli Pručka za k umivalniku/WC STARS WHITE

Lorelli Pručka za k umivalniku/WC STARS

11,10 €
Zadnji kos!

Olajšajte vsakdanje življenje sebi in svojim otrokom. Pručka Lorelli STARS ima nedrsečo površino. S stolčkom lahko zlahka in varno dosežejo mesta, kamor bi jih sicer morali dvigniti. Umivanje rok ali uporaba stranišča bo tako postala še ena stvar, ki jo bo vaš otrok lahko opravil samostojno!

Partner: DAS Handel
Tega Pručka z nedrsčeo podlago - Sovica - Bela

Tega Pručka z nedrsčeo podlago - Sovica - Bela

13,01 €

Izjemno vzdržljiv in praktičen naslon za noge z nedrsečo površino in podlago,ki omogoča varno uporabo.Naslon za noge je v veliko pomoč pri učenju samostojnosti.Nedrseča površina zagotavlja varnost in stabilnost izdelka,zahvaljujoč temu lahko otrok pride do stranišča, umivalnika