Jerry Fabrics Minnie tropic otroški vzglavnik
7,76 € 5,23 €

Zadnji kos!

Minnie tropic je otroški dekorativni vzglavnik s potiskom miške Minnie. Vzglavnik je praktičen in lep dodatek v vsaki otroški sobi. Ta blazina prinaša prijetno vzdušje v sobo vašega otroka. Izdelana je iz 100% poliestra in je izredno prijetna na otip in mehka.

Jerry Fabrics vzglavnik LOL 002
9,90 € 5,18 €

Zadnji kos!

Otroški vzglavnik z motivom lutk L.O.L. Surprise od znamke Jerry Fabrics je izdelan iz 100% poliestra, v dimenzijah 40×40 cm.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical C, 40 × 40 cm
6,67 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom GEOMETRICAL C in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-belem je izdelan iz materiala, ki je prijeten na dotik in ima topel učinek. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.

Jerry Fabrics MM in NY vzglavnik
7,75 € 5,19 €

Zadnji kos!

Dekorativni vzglavnik od znamke Jerry-Fabrics z motivom Minnie in Mickey v New Yorku je izdelan iz 100 % poliestra. Dimenzije vzglavnika so 40 × 40 cm.

My Best Home Simone vzglavnik iz mikrovlaken 40x40 cm, temno siv
8 €

Zadnji kos!

Dekorativni vzglavnik z geometrijskimi vzorci, od znamke MyBestHome, je izdelan iz kakovostnih mikrovlaken in se zapenja na zadrgo. Vzglavnik je prijeten in mehak na dotik. Dimenzije vzglavnika so 40 cm x 40 cm. Na voljo je tudi odeja v isti barvi in z enakim vzorcem.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla, 45x45 cm
10,15 €

Zadnji kos!

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla 45×45 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.

My Best Home Relief vzglavnik, 45x45 cm, črn
12,88 €

Zadnji kos!

Luksuzni žametni vzglavnik od znamke My Best Home z reliefom bo vašemu kavču in postelji nudil razkošni izgled. Vzglavnik v dimenzijah 45 × 45 cm je dobavljiv vključno s polnilom.

Jerry Fabrics okrasni vzglavnik z bleščicami Pes in muca 01
9,90 € 6,73 €

Zadnji kos!

Blazina s prevleko z motivom psa in mačke, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics, bo prav gotovo navdušila otroke – primerna je kot dodatek za sobo, na kavč ali za spalnico staršev. Je dvostranska, zato je odvisno od vas, katero sliko želite – vzglavniki so z bleščicami, potisk pa se na obeh straneh razlikuje.

Tech+ vzglavnik, podloga, 38 x 7 cm
8,87 €

Zadnji kos!

Kakovosten vzglavnik oziroma podloga je lahko vaš novi vsakodnevni sopotnik pri druženju in počivanju. Podloga je narejena iz zelo prijetnega in udobnega materiala.

Jerry Fabrics Cars Legend otroški vzglavnik
7,90 € 5,14 €

Zadnji kos!

Otroški okrasni vzglavnik iz 100 % poliestra znamke Jerry Fabrics bo otroke razveselil z motivom Strele McQueen iz risanke Avtomobili. Velikost blazine je 40 × 40 cm.

Jerry Fabrics vzglavnik beli Samorog
7,73 € 5,31 €

Otroški vzglavnik z dizajnom belega Samoroga od znamke Jerry Fabrics, bo odličen spremljevalec pri spanju. Izdelan je iz 100% poliestra. Vzglavnik ima dimenzije 30 × 30 cm.

Jerry Fabrics dekorativni otroški vzglavnik Minnie, roza
7,66 € 5,31 €

Roza dekorativni vzglavnikmiško Minnie od znamke Jerry Fabrics je odlično darilo za vsakega najmlajšega. Čez dan je vzglavnik spremljevalec v igri, ponoči pa na njem spite. Polnilo je iz 100% poliestra in vas bo presenetil s svojo mehkobo.

Jerry Fabrics vzglavnik Pujsa Pepa
7,73 € 5,31 €

Otroški vzglavnik z dizajnom otroške risanke Pujse Pepe, bo odličen spremljevalec pri spanju. Izdelan je iz 100% poliestra. Vzglavnik ima dimenzije 30 × 30 cm.

My Best Home Vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical D, 40 × 40 cm
6,64 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom GEOMETRICAL D in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-beli barvni zasnovi. Blazina je narejena iz materiala, ki je prijazen na dotik, z učinkom segrevanja. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Kitties, siv, 40 × 40 cm
6,73 €

Lep in okrasi vzglavnik My Best Home KITTIES je izdelan iz finih mikrovlaken, zato ga ne boste želeli izpustiti iz rok. Vzglavnik je zelo prijeten za dotik in izredno topel. Njegov motiv ne bo privlačil zgolj ljubitelje mačk, ampak tudi vse otroke.

My Best Home Wild Pet Koala otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,73 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom koale v vsaki otroški sobi ustvari prijetno vzdušje.

Jerry Fabrics vzglavnik Avengers 02
7,77 € 5,31 €

Postanite junak in premagajte titana Thanose! Otroški vzglavnik blagovne znamke Jerry Fabrics z motivom Avengers bo navdušila ljubitelje vseh starosti. Pri ogledu zadnjega dela priljubljene filmske serije ga boste držali v naročju.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, moder
9,56 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti modri barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

Jerry Fabrics vzglavnik Samorog 01
10,45 € 6,88 €

Vzglavnik z obojestranskim potiskom Samoroga, od znamke Jerry Fabrics. Izdelan je iz 100% poliestra. Vzglavnik ima dimenzije 40 × 40 cm. Enostavno izberite temo vzglavnika z obračanjem.

My Best Home Wild Pet Mačka otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,73 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom muce bo v vsaki otroški sobi ustvarila prijetno vzdušje.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, siva
9,56 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti sivi barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home Wild Pet Tiger otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,73 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom tigra ustvari prijetno atmosfero v vsaki otroški sobi.

Jerry Fabrics vzglavnik Lama 02
10,45 € 6,88 €

Vzglavnik z obojestranskim potiskom lam, od znamke Jerry Fabrics. Izdelan je iz 100% poliestra. Vzglavnik ima dimenzije 40 × 40 cm. Enostavno izberite temo vzglavnika z obračanjem.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, bež
9,56 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti bež barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, rumen
9,13 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti rumeni barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

Jerry Fabrics okrasni vzglavnik z bleščicami Konj 02
9,90 € 6,88 €

Blazina z bleščicami z motivom konja, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics, bo navdušila otroke kot dodatek sobi, na kavču ali pa v spalnici staršev. V celoti je odvisno od tega, kakšno sliko želite prikazati – slike so na obeh straneh in se razlikujejo.

Jerry Fabrics okrasna blazina z bleščicami Unicorn/Samorog 04
9,90 € 6,88 €

Okrasna blazina z motivom samoroga, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics ne bo navdušila le deklic kot dodatek v sobi ali na kavču, seveda pa jo lahko uporabijo tudi starši. V celoti je odvisno od tega, kakšno sliko želite prikazati – slike so na obeh straneh in se razlikujejo.

Jerry Fabrics MM in London otroški vzglavnik
7,90 € 5,31 €

Otroška okrasen vzglavnik iz 100 % poliestra znamke Jerry Fabrics bo otroke razveselila z motivom Miki in Mini Miške na potovanju v Londonu. Velikost blazine je 40 × 40 cm.

Jerry Fabrics okrasni vzglavnik z bleščicami Konj 01
9,90 € 6,86 €

Blazina z bleščicami z motivom konja, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics, bo navdušila otroke kot dodatek sobi, na kavču ali pa v spalnici staršev. V celoti je odvisno od tega, kakšno sliko želite prikazati – slike so na obeh straneh in se razlikujejo.

Jerry Fabrics vzglavnik Gasilec Samo 036
7 € 5,31 €

Presenetite mlade fante z okrasno blazino gasilca Sama 036 , od proizvajalca Jerry Fabrics. Vzglavnik ima praktične dimenzije 40 × 40 cm in ima polnilo iz 100% poliestra. Poleg tega ima obojestranski potisk gasilca, njegovih spremljevalcev, gasilskega vozila in gasilskega helikopterja.

Jerry Fabrics vzglavnik MM, črtasti
9,90 € 5,31 €

Otroški vzglavnik z motivom Mickeyja in Minnie, od znamke Jerry Fabrics, izdelan je iz 100% poliestra v dimenzijah 40×40 cm.

Albi sprostitvena blazina
11,90 € 10,30 €

Albi sprostitvena blazina iz udobnega in mehkega materiala bo poskrbela za popolno sproščanje med počitkom. Dimenzije 33 × 16 × 16 cm

Jerry Fabrics blazina Avengers
7,96 € 5,32 €

Captain America v položaju za gašenje je postal model za tisk na blazino blagovne znamke Jerry Fabrics. Oblikovan vzglavnik, velikosti 22 × 36 cm, popolnoma ustreza vsaki sobi vseh oboževalcev super junakov.

Jerry Fabrics dekorativni otroški vzglavnik Minnie baby
7,66 € 5,31 €

Ali vaš otrok obožuje miško Minnie? Lahko ga uporabljate, kot dekorativni vzglavnik Jerry Fabrics, izdelan je iz 100% poliestra. Je izjemno mehak in prijeten na dotik, njegova nenavadna oblika pa je zanimiva igrača in dekorativni del otroške sobe.

Jerry Fabrics Frozen 2 sides otroški vzglavnik
7,90 € 5,31 €

Otroški okrasen vzglavnik iz 100 % poliestra znamke Jerry Fabrics bo otroke razveselila z motivom iz nove risanke Ledeno kraljestvo 2. Velikost blazine je 40 × 40 cm. Na eni strani najdete Anno z Olafom, na drugi pa Elso z ledenim konjem.