Jahu blazina Donuts 5, 40 cm
7,60 €
7,40 €

3D blazina v obliki sladkega krofa s premerom 40 cm je zelo priljubljena, ne le med otroki. Prevleka je narejena iz zelo udobnega materiala, ki je mehak na otip.


My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla, 45x45 cm
8,86 €

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla 45×45 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.


Jerry Fabrics Peppa Pig 041 vzglavnik
7,75 €

6,20 €

Razveselite svoje malčke in okrasite njihove sobe z dekorativnim vzglavnikom z motivom najljubše pujse Pepe. Sprednji motiv je v celoti namenjen pujsi Pepi, na hrbtni strani pa se pujsa Pepa zabava v bazenu s svojim bratcem pujskom Gregorjem.


My Best Home Diamonds vzglavnik iz mikrovlaken, 40x40 cm
6,54 €

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Diamonds 40×40 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.


My Best Home Dog vzglavnik, 40x40 cm
6,24 €

Čudovito okrašen vzglavnik od znamke My Best Home z veselim motivom kužka, ki teče, vas bo navdušil ob prvem pogledu. Poliestrska prevleka ima dimenzije 40 × 40 cm in je dobavljiva vključno s polnilom.


My Best Home Relief vzglavnik, 45x45 cm, črn
10,95 €

Luksuzni žametni vzglavnik od znamke My Best Home z reliefom bo vašemu kavču in postelji nudil razkošni izgled. Vzglavnik v dimenzijah 45 × 45 cm je dobavljiv vključno s polnilom.


Marex Trade dekorativni vzglavnik, 56 x 56 cm
32,90 €

Dekorativni vzglavnik z modernim vzorcem blagovne znamke Marex Trade služi za sprostitev in je središče pozornosti na kavču in postelji. Ta unikatni dekorativni dodatek je izdelan iz 100 % bombaža s prijetnim vzorcem.


Koopman dekorativni vzglavnik, 60 x 60, z motivom belih vrtnic
23,57 €

Dekorativni vzglavnik z motivom cvetja. Sprednja stran vzglavnika Marex Trade z dimenzijami 60 × 60 je izdelana iz šifona, zadnja stran pa iz svile brokat. Dekoracija ni le prijetna poživitev notranjih prostorov, ampak je tudi prijeten dodatek za sprostitev.


Koopman dekorativni vzglavnik, 60 x 60, z motivom rdečih vrtnic
23,57 €

Dekorativni vzglavnik z motivom cvetja. Sprednja stran vzglavnika Marex Trade z dimenzijami 60 × 60 je izdelana iz šifona, zadnja stran pa iz svile brokat. je zelo prijeten na dotik in bo postal odličen pripomoček za sprostitev ali dekoracijo postelje in kavča.


My Best Home bombažna blazina s polnilom Sandvik motiv "C" 30x60 cm
7,63 €

7,10 €

Bombažna blazina v nekonvencionalni dimenziji in oblikovanju bo nadomestila klasične kvadratne vzglavnike. Odlično vam bo služila pri branju saj podpira vrat in hrbtenico. My Best Home bombažna blazina s polnilom SANDVIK motiv „C“ 30×60 cm najde uporabo v vsakem stanovanju.


My Best Home bombažni vzglavnik PUNTINI, bel, 45x45 cm
7,70 €

Udoben in kakovosten vzglavnik dopolnjuje vsak notranji prostor in terase. Zapenja se enostavno na zadrgo. My Best Home bombažni vzglavnik Puntini, 100% bombaž, bel 45×45 cm je opremljen tudi z notranjim polnjenjem.


My Best Home bombažni vzglavnik PUNTINI, črn, 45x45 cm
7,70 €

Udoben in kakovosten vzglavnik dopolnjuje vsak notranji prostor in terase. Zapenja se enostavno na zadrgo. My Best Home bombažni vzglavnik Puntini, 100% bombaž, črn 45×45 cm je opremljen tudi z notranjim polnjenjem.


My Best Home Motive vzglavnik, 40x40 cm bel
8,59 €

Moderni dekoracijski vzglavnik od znamke My Best Home izdelan iz mehkih mikrovlaken dobi svoj razkošen videz zahvaljujoč srebrni motivski liniji. Vzglavnik v dimenzijah 40 × 40 cm je dobavljiv vključno s polnilom.


My Best Home Motive vzglavnik, 40x40 cm, siv
8,59 €

Moderni dekoracijski vzglavnik od znamke My Best Home izdelan iz mehkih mikrovlaken dobi svoj razkošen videz zahvaljujoč srebrni motivski liniji. Vzglavnik v dimenzijah 40 × 40 cm je dobavljiv vključno s polnilom.


My Best Home odeja iz mikrovlaken Cartoon motiv B 40x40 cm
5,82 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom CARTOON B in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-beli barvni zasnovi. Blazina je narejena iz materiala, ki je prijazen na dotik, z učinkom segrevanja. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.


My Best Home Tusca vzglavnik, 40x40 cm
10,16 €

Čudovito okrašen vzglavnik od znamke My Best Home z motivom perja, ki spominja na lahkotnost. Poliestrska prevleka ima dimenzije 40 × 40 cm in je dobavljiva vključno s polnilom.


My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical, A 40 × 40 cm
5,85 €

Dekorativni vzglavnik My Bets Home GEOMETRICAL je izdelan iz finih mikrovlaken in je prijeten na dotik in ter ohranja toploto. Njegov moderni dizajn bo edinstveno dopolnilo vsakemu interierju. Zaradi njegove nevtralne črno – bele barve lahko vzglavnik uporabite kjerkoli v vaši hiši.


My Best Home Vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical D, 40 × 40 cm
5,82 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom GEOMETRICAL D in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-beli barvni zasnovi. Blazina je narejena iz materiala, ki je prijazen na dotik, z učinkom segrevanja. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.


My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Kitties, siv, 40 × 40 cm
5,85 €

Lep in okrasi vzglavnik My Best Home KITTIES je izdelan iz finih mikrovlaken, zato ga ne boste želeli izpustiti iz rok. Vzglavnik je zelo prijeten za dotik in izredno topel. Njegov motiv ne bo privlačil zgolj ljubitelje mačk, ampak tudi vse otroke.


My Best Home vzglavnik Kord, 45x45 cm
11,96 €

Visokokakovostna blazina za dekorativne namene v notranjosti doma. Sestava poliestra pomeni fino površino s prijetno teksturo. Ta modelska linija se lahko kombinira z večino stanovanjske opreme. My Best Home vzglavnik KORD 45×45 cm HOME & YOU zahvaljujoč zapiranju z zadrgo ima dostopno polnilo.


My Best Home vzglavnik Waves, 100% bombaž, bela/črna, 45 × 45 cm
7,70 €

Dekorativni vzglavnik s prevleko iz 100% bombaža in potiskom črno beli črt. Dekorativni vzglavnik My Best Home z dimenzijami 45 × 45 cm, se bo odlično podal v vašo spalnico ali dnevno sobo. Prevleka ima zadrgo zato je njegovo preoblačenje izredno enostavno.


Toro blazina Flamingo 40x40 cm
10,76 €

Dekorativni vzglavnik z zadrgo, v velikosti 40 × 40 cm, čudovito dopolnjujejo vaš dom. Obojestranska blazina je na eni strani v beli barvi, na drugi strani pa ima motiv flaminga z listi.