My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical C, 40 × 40 cm
6,67 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom GEOMETRICAL C in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-belem je izdelan iz materiala, ki je prijeten na dotik in ima topel učinek. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.

My Best Home Simone vzglavnik iz mikrovlaken 40x40 cm, temno siv
8 €

Zadnji kos!

Dekorativni vzglavnik z geometrijskimi vzorci, od znamke MyBestHome, je izdelan iz kakovostnih mikrovlaken in se zapenja na zadrgo. Vzglavnik je prijeten in mehak na dotik. Dimenzije vzglavnika so 40 cm x 40 cm. Na voljo je tudi odeja v isti barvi in z enakim vzorcem.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla, 45x45 cm
10,15 €

Zadnji kos!

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla 45×45 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.

My Best Home Relief vzglavnik, 45x45 cm, črn
12,88 €

Zadnji kos!

Luksuzni žametni vzglavnik od znamke My Best Home z reliefom bo vašemu kavču in postelji nudil razkošni izgled. Vzglavnik v dimenzijah 45 × 45 cm je dobavljiv vključno s polnilom.

Jerry Fabrics okrasni vzglavnik z bleščicami Pes in muca 01
9,90 € 6,73 €

Zadnji kos!

Blazina s prevleko z motivom psa in mačke, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics, bo prav gotovo navdušila otroke – primerna je kot dodatek za sobo, na kavč ali za spalnico staršev. Je dvostranska, zato je odvisno od vas, katero sliko želite – vzglavniki so z bleščicami, potisk pa se na obeh straneh razlikuje.

Tech+ vzglavnik, podloga, 38 x 7 cm
8,87 €

Zadnji kos!

Kakovosten vzglavnik oziroma podloga je lahko vaš novi vsakodnevni sopotnik pri druženju in počivanju. Podloga je narejena iz zelo prijetnega in udobnega materiala.

My Best Home Vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical D, 40 × 40 cm
6,64 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom GEOMETRICAL D in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-beli barvni zasnovi. Blazina je narejena iz materiala, ki je prijazen na dotik, z učinkom segrevanja. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Kitties, siv, 40 × 40 cm
6,73 €

Lep in okrasi vzglavnik My Best Home KITTIES je izdelan iz finih mikrovlaken, zato ga ne boste želeli izpustiti iz rok. Vzglavnik je zelo prijeten za dotik in izredno topel. Njegov motiv ne bo privlačil zgolj ljubitelje mačk, ampak tudi vse otroke.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, moder
9,56 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti modri barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, siva
9,56 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti sivi barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, bež
9,56 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti bež barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, rumen
9,13 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti rumeni barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

Jerry Fabrics okrasni vzglavnik z bleščicami Konj 02
9,90 € 6,88 €

Blazina z bleščicami z motivom konja, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics, bo navdušila otroke kot dodatek sobi, na kavču ali pa v spalnici staršev. V celoti je odvisno od tega, kakšno sliko želite prikazati – slike so na obeh straneh in se razlikujejo.

Jerry Fabrics okrasna blazina z bleščicami Unicorn/Samorog 04
9,90 € 6,88 €

Okrasna blazina z motivom samoroga, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics ne bo navdušila le deklic kot dodatek v sobi ali na kavču, seveda pa jo lahko uporabijo tudi starši. V celoti je odvisno od tega, kakšno sliko želite prikazati – slike so na obeh straneh in se razlikujejo.

Jerry Fabrics okrasni vzglavnik z bleščicami Konj 01
9,90 € 6,86 €

Blazina z bleščicami z motivom konja, prihaja iz blagovne znamke Jerry Fabrics, bo navdušila otroke kot dodatek sobi, na kavču ali pa v spalnici staršev. V celoti je odvisno od tega, kakšno sliko želite prikazati – slike so na obeh straneh in se razlikujejo.

My Best Home Diamonds vzglavnik iz mikrovlaken, 40x40 cm
7,43 €

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Diamonds 40×40 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.

My Best Home Tusca vzglavnik, 40x40 cm
11,68 €

Čudovito okrašen vzglavnik od znamke My Best Home z motivom perja, ki spominja na lahkotnost. Poliestrska prevleka ima dimenzije 40 × 40 cm in je dobavljiva vključno s polnilom.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical, A 40 × 40 cm
6,73 €

Dekorativni vzglavnik My Bets Home GEOMETRICAL je izdelan iz finih mikrovlaken in je prijeten na dotik in ter ohranja toploto. Njegov moderni dizajn bo edinstveno dopolnilo vsakemu interierju. Zaradi njegove nevtralne črno – bele barve lahko vzglavnik uporabite kjerkoli v vaši hiši.

My Best Home Dog vzglavnik, 40x40 cm
6,95 €

Čudovito okrašen vzglavnik od znamke My Best Home z veselim motivom kužka, ki teče, vas bo navdušil ob prvem pogledu. Poliestrska prevleka ima dimenzije 40 × 40 cm in je dobavljiva vključno s polnilom.

My Best Home Motive vzglavnik, 40x40 cm bel
10,06 €

Moderni dekoracijski vzglavnik od znamke My Best Home izdelan iz mehkih mikrovlaken dobi svoj razkošen videz zahvaljujoč srebrni motivski liniji. Vzglavnik v dimenzijah 40 × 40 cm je dobavljiv vključno s polnilom.

My Best Home vzglavnik Kord, 45x45 cm
14,10 €

Visokokakovostna blazina za dekorativne namene v notranjosti doma. Sestava poliestra pomeni fino površino s prijetno teksturo. Ta modelska linija se lahko kombinira z večino stanovanjske opreme. My Best Home vzglavnik KORD 45×45 cm HOME & YOU zahvaljujoč zapiranju z zadrgo ima dostopno polnilo.