Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars darilni komplet Inspiration Ruby (137140)

Fiskars darilni komplet Inspiration Ruby (137140)

Številka: 813224
Fiskars darilni komplet Inspiration Ruby vključuje vse, kar potrebujete za sajenje, pletje in obrezovanje rastlin. V kompletu boste našli kultivator, lopatko ter škarje za obrezovanje. Celoten opis
12,78 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Razprodano

Številka: 813224

Predstavitev

Linija izdelkov Fiskars Inspiration je bila zasnovana posebej za vse, ki si želite ustvarite svoj zeleni kotiček v središču mesta – na balkonu ali terasi. Linijo zaznamuje minimalistični dizajn, združen z izjemno funkcionalnostjo.

Fiskars darilni komplet Inspiration Ruby (137140) navdušuje z modernim dizajnom v atraktivni roza barvi in vključuje vse, kar potrebujete za sajenje, pletje ter obrezovanje rastlin.

V kompletu boste našli:

  • Kultivator Ruby (137132)
  • Lopatko Ruby (137130)
  • Škarje za obrezovanje Ruby (111256)

Učinkovitejše in udobnejše delo omogoča izdelava iz FiberComp materiala, zahvaljujoč kateremu je orodje izjemno lahka a hkrati vzdržljivo. FiberComp so močna, trpežna a hkrati lahka steklena vlakna, ki ponujajo izjemne lastnosti temu kakovostnemu vrtnemu orodju.

Kultivator Ruby

tekst

Kultivator Ruby je idealen za rahljanje ter prezračevanje zemlje. Odlikuje ga vzdržljivost, cenili pa boste tudi možnost brušenja rezil.

  • Dolžina: 276 mm
  • Masa: 89 g

Lopatka Ruby

tekst

Lopatko Ruby boste zlahka uporabljali za sajenje ali presajanje rastlin. Tako kot ostala orodja linije Inspiration je tudi ta izdelana iz kakovostnega FiberComp materiala.

Škarje za obrezovanje Ruby

tekst

Škarje so primerne za rezanje svežih vej. Zaznamuje jih premišljena oblika ročaja za zagotavljanje udobnega dela. Zgornje rezilo je prevlečeno s PTFEE slojem, ki zmanjšuje trenje, zato bo rezanje še preprostejše. Zasnova škarij omogoča dvoročno uporabo, zato so idealne tako za levičarje kot desničarje.

  • Dolžina: 205 mm
  • Premer rezanja: 22 mm
  • Masa: 200 g

Garancija: 5 let