DOLU otroški vlak, 58 kosov - Odprta embalaža-26%
16,73 € 12,26 €

Odprta embalaža

Otroški komplet vlaka ima veliko dodatkov, s katerimi bo igra nadvse zabavna. Kocke imajo lep barvni dizajn. Vagoni so oštevilčeni, kar pripomore k hitrejšemu učenju številk pri otroku.

Piatnik Bioblo 120 delov
27 €

Odprodaja

Kdo pravi, da se lahko gradi le s kockami, se moti! Bioblo – ploščice so različne in imajo unikatno polnilo v obliki čebeljega satja, ki odpira neskončne možnosti: lahko jih uporabite kot nastavek za milne mehurčke, zgradite različne stavbe, se ustvarjalno igrate in ustvarite lastne umetnine.

Wader Middle Blocks kocke za sestavljanje, 140 kosov
25,30 €

Zadnji kos!

Plastični barvni komplet Wader z velikimi kockami bo razveselil vsakega otroka. Po zaslugi velikih kock je komplet primeren za otroke že od 1. leta dalje. V paketu boste našli 140 kock različnih barv in oblik. – Komplet kock podpira razvoj otroške motorike in kreativnosti.

Wader Middle Blocks kocke za sestavljanje, 70 kosov
14,10 €

Zadnji kos!

Plastični barvni komplet Wader z velikimi kockami bo razveselil vsakega otroka. Po zaslugi velikih kock je komplet primeren za otroke že od 1. leta dalje. V paketu boste našli 70 kock različnih barv in oblik. – Komplet kock podpira razvoj otroške motorike in kreativnosti.

KORBO 154 Cosmo sestavljanka
30,30 €

Odprodaja

Sestavite si lastno zgradbo in jo obračajte s pomočjo ročaja. Razmislite, postavite in zavrtite! Preizkusite osnove mehanike v praski s to zabavno in barvno sestavljanko. Sestavite si model sončnega sistema ali rakete!

Millaminis mala kmetija
5,40 €

Odprodaja

Millaminis je preprosta in simpatična sestavljanka, ki omogoča varno zabavo, razvoj motorike, spodbuja ustvarjalnost, ima poučen in interaktiven značaj in raste z otrokom. Sestavljanka je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, zato je izjemno varna za otroško igro. Igrača je primerna za otroke od 1. leta starosti.

Wader Funny Block kocke za sestavljanje, 36 kosov
8 €

Zadnji kos!

Barvne Funny kocke za sestavljanje Wader z originalnimi deli, ki se med seboj ujemajo, bodo otrokom v zabavo. Komplet razvija otrokovo domišljijo in kreativnost. S tem kompletom lahko zgradijo skoraj vse kar si zamislijo.

Wader Middle Blocks kocke za sestavljanje, 33 kosov
6,10 €

Zadnji kos!

Plastični barvni komplet Wader z velikimi kockami bo razveselil vsakega otroka. Po zaslugi velikih kock je komplet primeren za otroke od 1. leta dalje. V paketu boste našli 33 kock različnih barv in oblik. – Komplet kock podpira razvoj otroške motorike in kreativnosti.