Zoran Zavor: 2,5 tone odnosa

Zoran Zavor: 2,5 tone odnosa

Številka: 1394931
Vedno imaš možnost, da spremeniš tisto, kar ti danes ni všeč. Celoten opis
21,50 €
Vključno z DDV
20,02 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1394931

Predstavitev

Zoran Zavor: 2,5 tone odnosa

Živimo v času izjemnih tehnoloških napredkov, visoke kakovosti življenja z vidika materialnih dobrin, a odnosi nam pešajo. Imamo ogromno znanj iz knjig, dostop do neverjetnih količin informacij, možnosti razvijanja vseh možnih talentov, a obenem postajamo čustveno otopeli. Vedno bolj in hitreje smo povezani z ljudmi preko socialnih omrežij in z vsem svetom, a hkrati postajamo družba osamljenih ljudi. Znamo reševati zapletene matematične uganke in zapletenosti sistemov, ne znamo pa rešiti lastnega partnerskega odnosa.

Tako postajamo ljudje vedno bolj oddaljeni drug od drugega in osamljeni. Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga. 

Kaj lahko bralci pričakujejo od knjige 2,5 tone odnosa? Predvsem drugačen pogled na odnose, da se marsikaj lahko naredi, sprejme, odloči. Da je vsak krojač svoje usode in da imamo ob sebi veliko ljudi, ki nam želijo sešiti obleko po njihovem okusu in merah, ter tistih, ki nas podpirajo v tem, kar smo. 


Lastnosti

Jezik slovenski
Založnik 5KA, Katapult
Zvrst osebna rast in duhovnost
Vezava mehka
Število strani 164 strani
Dimenzije 15,5 × 23,5 cm