PHANTEKS Eclipse P350X ohišje s kaljenim steklom, RGB LED, ATX, črno
71,16 € 69,22 €

Kakovostno ohišje Eclipse P350X se ponaša s stranico iz kaljenega stekla in vgrajeno atraktivno RGB LED osvetlitvijo. Odlikuje ga velika prostornost in podpora za vgradnjo naprednih gaming računalniških komponent, do 5 ventilatorjev, sistem vodnega hlajenja in do 5 diskov.

PHANTEKS ohišje Eclipse P350X s kaljenim steklom, RGB LED, ATX, črno-belo
71,16 € 69,22 €

Kakovostno ohišje Eclipse P350X se ponaša s stranico iz kaljenega stekla in vgrajeno atraktivno RGB LED osvetlitvijo. Odlikuje ga velika prostornost in podpora za vgradnjo naprednih gaming računalniških komponent, do 5 ventilatorjev, sistem vodnega hlajenja in do 5 diskov.

Chieftec CI-01B-OP gaming cube ohišje, črn
50,33 € 41,60 €

Črno Gaming Cube ohišje Chieftec CI-01B-OP je izdelano iz SACC jekla, zato odlično odvaja toploto. Ponaša se s praktično majhnostjo, omogoča pa vgradnjo do pet dodatnih diskov in dveh pogonov. Ohišje nudi dovolj prostora za najzmogljivejše grafične kartice in podpira tudi vgradnjo ventilatorjev spredaj, zadaj in zgoraj ohišja.

Fractal Design Vector RS Dark Tempered Glass, Midi ATX ohišje z oknom, črno
238,37 € 191,77 €

Vector RS Dark Tempered Glass ohišje združuje atraktivno obliko in stranico iz kaljenega stekla. Omogoča široko združljivost s komponentami za vodno hlajenje, opremljen pa je tudi s tremi Dynamic X2 GP-14 140 mm ventilatorji za učinkovito hlajenje. Zgornja in sprednja stranica pa bosta navdušila z izjemnimi ARGB LED efekti.

Inter-tech Thunder ohišje, moder LED, gaming
34,94 € 33,49 €

Gaming ohišje Inter-Tech Thunder se ponaša s pleksi steklom ob strani za odličen prikaz notranjih komponent. Nudi dovolj prostora za najzmogljivejše grafične kartice in podpira vgradnjo dodatnih ventilatorjev spredaj. Ima že vgrajen 120 mm LED ventilator. Sprednja stran je osvetljena, na vrhu pa se nahajajo gumbi za vklop in izklop osvetlitve ter USB in avdio priključki.

Inter-tech C-3 Saphir ohišje, RGB, gaming
41,96 € 39,82 €

Gaming ohišje Inter-Tech C-3 Saphir se ponaša s kaljenim steklom (tempered glass) ob strani, za odličen prikaz notranjih komponent. Nudi dovolj prostora za najzmogljivejše grafične kartice in podpira vgradnjo dodatnih ventilatorjev spredaj, zgoraj in zadaj ohišja. Ima že vgrajen 120 mm RGB ventilator ter RGB krmilno ploščo. Sprednja stran, kjer se nahajajo USB in avdio priključki je osvetljena z efekti.

Inter-tech gaming ohišje K1 Midi ATX
51,19 € 44,52 €

Stilsko oblikovano računalniško ohišje K1 se ponaša s prostorom za 6 ventilatorjev, 7 pogonov in vgrajenimi vhodi za USB 3.0, USB 2.0 in vhodom za slušalke/mikrofon.

Inter-tech gaming ohišje CXC2, ATX
44,90 € 42,26 €

Ohišje CXC2 je odlična izbira za vse igričarske navdušence. Vsebuje prozorno stranico, možnost vgradnje šestih ventilatorjev in filtre za prah. Ponuja pa tudi možnost vgradnje tekočega hlajenja.

Phanteks ohišje Eclipse P300, kaljeno steklo, Midtower, belo
77,02 € 65,72 €

Računalniško ohišje Eclipse P300 Ts kaljenim steklom je odlična izbira za gaming navdušence, saj se ponaša s stranico iz kaljenega stekla in RGB osvetlitvijo, ki jo je možno sinhronizirati z drugimi RGB komponentami. Vsebuje že en nameščen ventilator in pripravljena vgradna mesta za dva trda diska ter en SSD disk.

Chieftec GM-01B-OP gaming cube ohišje, črn
108,28 € 89,90 €

Črno Gaming Cube ohišje Chieftronic M1 je izdelano iz treh kaljenih stekel (tempered glass) ob straneh in zgoraj, za odličen notranji prikaz komponent ter SPCC jekla, za najboljše odvajanje toplote. Ohišje nudi dovolj prostora za najzmogljivejše grafične kartice in podpira vgradnjo ventilatorjev spredaj in zadaj ohišja. Ima že vgrajen 120 mm ventilator zadaj in dva LED trakova na sprednji strani ohišja. Vključuje tudi RGB krmilno ploščo in daljinec za upravljanje.

Be quiet! Silent Base 601 ohišje, srebrno
127,35 €

Be quiet! Silent Base 601 ohišje je idealno za vse tiste, ki pričakujejo najvišje standarde in prilagodljivost, ko gre za modularnost, združljivost in dizajn osebnih računalnikov.

Fractal Design Vector RS Tempered Glass, Midi ATX ohišje z oknom, črno
238,37 € 191,77 €

Vector RS Tempered Glass ohišje združuje atraktivno obliko in stranico iz kaljenega stekla. Omogoča široko združljivost s komponentami za vodno hlajenje, opremljen pa je tudi s tremi Dynamic X2 GP-14 140 mm ventilatorji za učinkovito hlajenje. Zgornja in sprednja stranica pa bosta navdušila z izjemnimi ARGB LED efekti.

Kolink Inspire K1, Midi-Tower ohišje, črno
49,90 € 48,25 €

Ohišje Inspire K1 odlikuje prozorna stranica in sprednja stranica iz kaljenega stekla za osupljiv in eleganten videz. Spredaj pa se ponaša s prednameščenima 120 mm ventilatorjema z osupljivo RGB LED osvetlitvijo.

Kolink Phalanx, Midi-Tower ohišje, črno
84,90 € 82,66 €

Ohišje Phalanx odlikuje kakovostna oblika iz jekla, aluminija in stranico iz kaljenega stekla. Za osupljiv videz pa bodo poskrbeli kar štirje prednameščeni 120 mm dRGB ventilatorji.

Phanteks ohišje Eclipse P400, kaljeno steklo, ATX, črno belo
80,32 € 78,13 €

Računalniško ohišje Eclipse P400 s kaljenim steklom se ponaša z visoko kakovostjo, s stranico iz kaljenega stekla, dvema vgrajenima ventilatorjema in RGB osvetlitvijo. Poleg vsega omenjenega pa nudi ogromno možnosti prilagajanja.

Asus ROG Strix Helios GX601, ATX ohišje
319,99 € 287,63 €

Ohišje ROG Strix Helios GX601 združuje elegantno obliko in stranicami iz kaljenega stekla. Z vgrajeno Aura Sync RGB osvetlitvijo in vrhunskimi možnostmi prilagajanja in nameščanja komponent, boste lahko izdelali in prikazali svoj sanjski gaming sistem v vsem svojem sijaju.

PHANTEKS Enthoo Luxe, Big-Tower ohišje, črno
169,90 € 162,44 €

Ohišje Enthoo Luxe je odlična izbira za zahtevnejše gaming in računalniške navdušence, saj omogoča namestitev visoko zmogljivih komponent. Omogoča visoko učinkovito zračno kot tudi vodno hlajenje, opremljen pa je s stranico iz kaljenega stekla in z LED osvetlitvijo.

Fractal Design Define S2 Vision RGB, Midi ATX ohišje, črno
308,52 € 274,02 €

Define S2 Vision RGB ohišje združuje izjemno elegantno obliko in stranice iz kaljenega stekla. Omogoča široko združljivost s komponentami za vodno hlajenje, opremljen pa je tudi s štirimi Prisma AL-14 PWM ARGB ventilatorji za učinkovito hlajenje in osupljive vizualne efekte.

Kolink ohišje Rocket Mini-ITX, črno
171,35 €

Ohišje Kolink Rocket Mini-ITX združuje vso funkcionalnost za namestitev računalniških komponent gaming računalnika. Med drugimi zagotavlja 2 mesta 6,35 cm (2,5") za namestitev diskov.