ODLO kapa, obrazna maska, otroška, siva-31%
12,90 € 8,90 €

Odlična cena

Odlo otroška kapa oziroma obrazna maska je idealen pripomoček za mrzle dni. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki se hitro suši.

Etape Cool podkapa
13,95 € 11,95 €

Novo

Podložena podkapa Etape Cool je odlična za pod kakršnokoli smučarsko čelado. Podkapa ima dovolj dolg spodnji del, da zakriva tako vrat kot zatilje.

Dakine podkapa Convertible
27,95 € 25,16 €

Dakine Convertible je podkapa za čelado, primerna za ženske in moške. Obraz brani pred vetrom in mrazom. Primerna za smučanje in deskanje na snegu.

Reima Aurora otroška podkapa
19,95 €

Funkcionalna kapa iz volne za starejše otroke od znamke Reima je popolna osnovna podlaga pod kapo ali čelado, ki odlično greje. Lažja različica pletenin iz mehke volne brez podloge. Udobna podkapa bo dobro zaščitila vaše čelo, obraz in vrat. Lahko ga zvijete in zaščitite obraz, s čimer postane praktičen v mrzlih in vetrovnih dneh.

Etape Otroška podkapa Cool, siva
13,90 €

Otroška topla podkapa Etape Cool se popolnoma priega pod katero koli smučarsko čelado Podkapa ima dovolj dolg spodnji del, da zakriva tako vrat kot zatilje. Izdelana je iz elastičnega materiala z odličnimi toplotnimi izolacijskimi lastnostmi. Zahvaljujoč svoji fini strukturi z Lycra vlakni je mehka in prijetna.