Najdeno: 21

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Dakine podkapa Convertible
27,95 €

25,16 €

Zadnji kos!

Dakine Convertible je podkapa za čelado, primerna za ženske in moške. Obraz brani pred vetrom in mrazom. Primerna za smučanje in deskanje na snegu.


ODLO podkapa Warm (150159)-56%
15 €

6,49 €

Odlična cena

Odlo podkapa Warm s popolnim prileganjem se pohvali z odlično toplotno izolacijo, hitrim sušenjem in izredno zračnostjo.


Dakine podkapa Ninja
27,95 €

25,16 €

Dakine Ninja je podkapa za čelado, primerna za oba spola. Obraz brani pred vetrom in mrazom. Primerna za smučanje in deskanje na snegu.


Sensor kapa Thermo
11,59 €

Zelo udobna in kakovostna zaščitna kapa je bila zasnovana po zgledu smučarske čelade. Kapa vas bo dobro ščitila pred mrazom in vetrom ter vam nudila toplo in ugodno okolje.


Sensor kapa Thermo, otroška
9,41 €

Otroška zaščitna kapa je zasnovana po obliki smučarske čelade. Kapa Thermo bo poskrbela za sporoščeno otroško zabavo na snegu, saj bo otroka ščitila pred mrazom in vetrom ter mu nudila toplo in udobno okolje.


Sensor otroška podkapa Double Face
9,45 €

8,51 €

Otroška podkapa Sensor Double Face je izdelana iz sintetične pletenine in je primerna za hladno vreme. Dvoslojna struktura omogoča nošenje podkape z obeh strani.


Orina podkapa Dakota
7,95 €

7,15 €

Dakota je podkapa za čelado, primerna za ženske in moške. Obraz brani pred vetrom in mrazom. Primerna za smučanje in deskanje na snegu


Hannah podkapa Bandit antracit
13,46 €

11,90 €

Trenutno ni na zalogi

Kukla Hannah Bandit podkapa zaščiti vaš obraz pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Ima udobno zasnovano odprtino za oči in prijeten material, ki je koži prijazen.


Hannah podkapa 3X Bandit Anthracite
41,17 €

37,40 €

Trenutno ni na zalogi

Kapa Hannah 3X Bandit zaščiti vaš obraz pred zimskih hladnim vremenom. Ima udobno zasnovano odprtino za oči in prijeten material, ki je koži prijazen.


O'Style dekliška funkcionalna podkapa Ivy
10,40 €

Trenutno ni na zalogi

Dekliška funkcionalna podkapa Ivy v roza barvi je primerna za otroke od 4. leta do odraslosti. Lahko jo uporabite kot spodnji sloj oblačila pod smučarsko čelado, kapo ali jo nosite samostojno.


O'Style fantovska funkcionalna podkapa Ivy
10,40 €

Trenutno ni na zalogi

Dekliška funkcionalna podkapa Ivy v modri barvi je primerna za otroke od 4. leta do odraslosti. Lahko jo uporabite kot 1. sloj oblačila pod smučarsko čelado, kapo ali jo nosite samostojno.


O'Style otroška funkcionalna podkapa Ivy
10,40 €

Trenutno ni na zalogi

Dekliška funkcionalna podkapa Ivy v črni barvi je primerna za otroke od 4. leta do odraslosti. Lahko jo uporabite kot spodnji sloj oblačila pod smučarsko čelado, kapo ali jo nosite samostojno.


The North Face zaščita za pod čelado
34,95 €

31,46 €

Trenutno ni na zalogi

The North Face zaščito za glavo se lahko uporablja samostojno ali pa pod smučarsko čelado. V zimskem času zagotavlja toploto in udobje ter ščiti pred slabim vremenom.