Baby Monsters nočna svetilka NIGHT PARTNERS, kit
31,80 €

Nočni prijatelj, ki osvetli sobo in vašemu otroku zagotavlja občutek udobja in varnosti. Mehki prijatelj bo otroka uspaval in prispeval k temu, da bo vaš malček imel sladke sanje.


Baby Monsters nočna svetilka NIGHT PARTNERS, želva-15%
30,73 €

25,90 €

Odlična cena

Nočni prijatelj, ki osvetli sobo in vašemu otroku zagotavlja občutek udobja in varnosti. Mehki prijatelj bo otroka uspaval in prispeval k temu, da bo vaš malček imel sladke sanje.


Tomy lučka zvezdica Zaspanka s projektorjem, rumena (T2008)
26,99 €

23,80 €

Prikupna nočna lučka Tomy Zvezdica Zaspanka bo predvajala tri različne nežne uspavanke in hkrati projecirala čudovite slikice zvezdic in lune na strop ali stene. Vašemu otroku bo pomagala, da se umiri in se zaziba v sladke sanje.


ZAZU bralna in nočna svetilka Ovčka FIN
29,70 €

ZAZU Ovčka FIN je bralna in nočna svetilka hkrati. Ima gibljiv vrat, zato lahko svetlobo usmerjate tam, kjer je potrebna. Ovčka ima gibljive noge, izdelane iz zelo prijetnega materiala. Lahko sedi na postelji, na stolu ali drugje. Zahvaljujoč vgrajeni bateriji za ponovno polnjenje, lahko ovčko vzamete kamorkoli s seboj.


ZAZU pingvin PAM Sleeptrainer z brezžičnim zvočnikom
47,70 €

ZAZU pingvin PAM Sleeptrainer z brezžičnim zvočnikom bo postal vaš prijatelj, nočna svetilka in pomočnik otroku (in tudi odraslim): Otrokom nudi pomoč, da se ne bojijo teme, zaradi svojih barv pa bodo tudi naučili otroka, da vstane, ko mora.


Summer Infant nočna svetilka
31,80 €

Novo

Nočna svetilka – spremeni majhno sobo v nočno nebo. S kombinacijo uspavanke in naravnih zvokov bo vaš otrok zaspal brez težav. Skozi svojimi trdnimi plastičnimi deli projicira nočno nebo v treh barvah.


Summer Infant nočna svetilka Deluxe
35,80 €

Novo

Nočna svetilka Deluxe – spremeni majhno sobo v nočno nebo. S kombinacijo uspavanke in naravnih zvokov bo vaš otrok zaspal brez težav. Ima tudi funkcijo samodejnega vklopa glasbe, ko otrok prične jokati.