Nintendo Luigi’s Mansion 3 igra (Switch)
59,99 €

V vlogi Luigija pograbite Poltergust G-00 in premagajte svoje strahove v strašljivem hotelu polnem duhov in drugih nevarnosti. Igra Luigi’s Mansion 3 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Soedesco Teslagrad Value Pack igra (Switch)-30%
59,99 € 41,99 €

Zadnji kos!

Odlična akcijska igra, v kateri raziskujete skrivnosten Teslov stolp in rešujete uganke. Igra je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch. V kompletu boste poleg igre dobili še šest predmetov, med njimi tudi unikaten obesek za ključe s Teslagrad simbolom in umetniško knjigo z ročno skiciranimi podobami iz igre.

Outright Games Dragons: Dawn of the New Rider (Switch)-30%
39,99 € 27,99 €

Zadnji kos!

Igra prirejena po animiranem filmu Kako izuriti svojega zmaja, ki se je vtisnil v spomin številnim ljubiteljem risanih pustolovščin. Sedaj se boste lahko na pustolovščino odpravili skozi igro in postali neločljivi s svojim zmajem.

Microids Gear.Club Unlimited 2 - Porsche Edition igra (Switch)-30%
49,99 € 34,99 €

Zadnji kos!

Doživite dirko svojih sanj z avtomobili prestižnih znamk. Tokrat pa se pridružujejo še avtomobili znamke Porsche v osupljivem okolju. Igra Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo igra Minecraft Bedrock Edition (Switch)
29,99 €

Igra Minecraft Bedrock Edition je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch. V njej ustvarjate nov odprt svet in prevzamete vlogo možiclja, graditelja, ki omogoča gradnjo različnih struktur po vaših željah.

Nintendo igra New Super Mario Bros. U Deluxe (Switch)
59,99 € 57,90 €

Pridružite se Mariu in Luigiju v neverjetni enoigralski ali večigralski akcijski pustolovščini. Igra New Super Mario Bros. U Deluxe je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

PQube igra Fate/EXTELLA LINK (Switch)-50%
49,99 € 24,99 €

Odlična cena

Tu je nadaljevanje izjemne zgodbe s kar 10 novimi legenardnimi heroji. Igra Fate/EXTELLA LINK je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Humble Bundle Forager igra, Switch
34,99 € 31,49 €

Odlična cena

Akcijsko pustolovska igra odprtega sveta, kjer lahko počnete vse po svoji volji in izbiri. Za konzolo Nintendo Switch.

Bigben WRC 8 igra (Switch)-30%
59,99 € 41,99 €

Odlična cena

Uradna WRC simulacija zahvaljujoč prenovljenemu fizikalnemu pogonu poudarja realistično vožnjo. Prav tako prinaša izpopolnjen karierni način, dinamično vreme, ki še kako vpliva na vožnjo, petdeset ekip, štirinajst dežel z več kot sto dirkalnimi prizorišči iz WRC-sezone 2019 in večigralstvo. Uradni avtomobili, vozniki in ekipe so samoumevni! Igra je namenjena igranju na konzoli Nintendo Switch.

Warner Bros igra Mortal Kombat 11 (Switch)-20%
49,99 € 39,99 €

Odlična cena

Pridružite se novemu delu te vrhunske franšize bojevanja in izkusite še osupljivejše doživetje. Igra Mortal Kombat 11 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Maximum Games Beast Quest igra (Switch)-50%
34,99 € 17,49 €

Odlična cena

Podajte se na neverjetno pustolovščino in rešite kraljestvo Avantia pred pogubo. Igra Beast Quest je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Merge Games igra Trüberbrook (Switch)-50%
39,99 € 19,99 €

Odlična cena

Kot mlad ameriški študent fizike vstopite v skrivnostno pustovoščino Trüberbrook v poznem letu 1960. Igra Trüberbrook je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo igra Yoshi's Crafted World (Switch)
59,99 €

V vlogi vlogi Yoshija ugonobite sovražnike, premagajte ovire in odkrijte skrite nagrade. Igra Yoshi's Crafted World je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.