BAFPET povodec za psa
8,90 € 7,73 €

Zadnji kos!

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnice. Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za ovratnico BAFPET je zasnovan za vse pasme psov.

IMAC pasji povodec iz najlona
19,18 €

ODREZANE CENE – 20 % popusta na izbrane pripomočke za živali znamke IMAC s promo kodo MDL7SI22 (velja od 13.7. do 19.7.2020 oz. do odprodaje zalog)!

Pasji povodec iz najlona ima funkcijo anti-shock, ki absorbira udarce ob nepričakovanem trzanju in vlečenju. Plastično držalo zagotavlja udobno držanje na sprehodih s psom. Vključuje zaponko za pripenjanje na ovratnico. Imac pasji povodec iz najlona je dolg 150 cm.

BAFPET povodec HUGO

BAFPET povodec HUGO

Ocena: 4,5
13,31 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Narejen je iz prijetne pletene vrvi. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Povodec BAFPET HUGO je zasnovan za srednje in velike pasme.

BAFPET povodec za psa EKG, mastna koža
22,60 € 19,50 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Izdelan je iz kakovostnega kravjega usnja. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za jermen BAFPET ECG je zasnovan za vse pasme.