MaderoKit - komplet za odpravo celulita

MaderoKit - komplet za odpravo celulita

Številka: 12138364
Partnerska prodaja
Predstavljamo ti popoln komplet, ki ti bo pomagal pri odstranitvi celulita in učvrstitvi telesa, sestavljen iz lesenih valjčkov, kot jih uporabljajo v salonih, anticelulitnega olja in video predstavitve za učinkovito uporabo kompleta. Celoten opis
149 €
Vključno z DDV
Partner: KULER

Partnerska zaloga 5 artikli

Artikli partnerja KULER

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 12138364

Predstavitev

Maderoterapija je starodavna oblika anticelulitne masaže iz Brazilije, katero izvajamo s posebno oblikovanimi lesenimi pripomočki (kot so valjčki in lopatice). Ob pravilni izvedbi so prvi rezultati vidni nekje med 5 in 10 tretmajih, s to neinvazivno izvedbo pa bi na naraven način dosegli občutno bolj čvrsto kožo, manj celulita ter celo dvig zadnjice. Maderoterapija ti lahko pomaga preoblikovati stegna, zadnjico, trebuh in roke.

Zaradi svojega učinkovitega delovanja in hitrih rezultatov je Maderoterapija v zadnjih letih postala ena izmed najbolj priljubljenih storitev v lepotnih salonih. Edina njena slabost pa je prav cena, saj se cena enega tretmaja giblje med 25 in 35 eur, zaželjeno pa je vsaj 10 tretmajev.

Zato smo razvili rešitev – komplet za izvajanje samo-maderoterapije kar od doma! MaderoKit je izjemno preprost za uporabo in prav zaradi tega primeren za vsakoga, ki se je že ali se še ni srečal z maderoterapijo. V paket smo dodali set 4 lesenih valjčkov, ki so enaki tistim, ki jih uporabljajo v salonih, anticelulitno olje za lažje masiranje ter VIDEO navodila, kako na pravilen način izvajati maderoterapijo.

Popolen komplet, ki ti bo pomagal pri odstranitvi celulita in učvrstitvi telesa, sestavljen iz 4 najbolj učinkovitih valjčkov iz bukovega lesa, ki so narejeni v Sloveniji. Vsak valjček služi svojemu namenu in se uporablja v določenem zaporedju. Valjčki so enake oblike in kvalitete, kot jih maserke uporabljajo v lepotnih salonih.

Pravilni izdelki so ključni za uspeh, še bolj ključna pa je prava tehnika gibov! Zato smo sestavili idealen paket – najboljši izdelki in dostop do video vaj, kjer smo skupaj z eno najboljših maderoterapevtk iz Brazilije (dežele, od koder so znani po lepih ritkah) podrobno predstavili postopek za pravilno izvajanje maderoterapije kar od doma.

Do našega uporabniškega vmesnika, na katerem se nahajajo informacije o maderoterapiji, predstavitev valjčkov in seveda video vaje lahko dostopaš iz svojega mobilnega telefona, tablice ali računalnika! Z MaderoKit-om prejmeš vse, da boš lahko z maderoterapijo začela kar takoj.

Kaj ponuja MaderoKit? Komplet za uspešno odpravljanje celulita kar od doma je premišljeno sestavljen iz vseh komponent, ki jih potrebujete za doseganje rezultatov:

  • 👉🏻 4-delnega PREMIUM seta valjčkov iz bukovega lesa – Narejeni v Sloveniji!
  • 👉🏻 Masažno anti-celulitno mandljevo olje (50ml)
  • 👉🏻 Video predstavitve o maderoterapiji
  • 👉🏻 Video tečaji za uporabo maderoterapije na različnih delih telesa
  • 👉🏻 DARILO - prenosljiva torba za shranjevanje valjčkov
  • 👉🏻 DARILO - priročnik (48 strani) priznanega slovenskega osebnega trenerja o prehrani in vadbi od doma