Unikatti letalo, na baterije

Znamka: Naša številka: 2513029

Unikatti letalo, na baterije

Unikatti letalo na baterije in upravljalnik, ki je z letalom povezan preko kabla. Primerno za otroke od treh let dalje. Celoten opis

9.95

11,90 € Vključno z DDV
9,95 €
-16%

Naša številka: 2513029

Predstavitev

Opis artikla

Unikatti letalo, na baterije

Baterijsko letalo in upravljavec sta povezana s kablom. Letalo preprosto postavite na tla, pritisnite na gumb na upravljavcu in letalo bo poletelo. Za delovanje potrebuje 4 baterije tipa „AA“ 1.5V, ki niso priložene.


OPOZORILO: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Zaradi majhnih delov obstaja nevarnost zadušitve. Embalažna vrečka je lahko nevarna za zadušitev, zato jo držite, hranite izven dosega otrok. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže. Barve in vsebina se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Letala ne usmerjajte neposredno v smeri oseb ali živali. Nikoli ne usmerjajte letala v oči ali obraz. Baterijska opozorila: nikoli ne vstavljajte rabljenih in novih baterij hkrati; vedno odstranite izrabljene baterije; če artikel dlje časa ni v uporabi odstranite baterije; pri vstavljanju baterij pazite na smer polarnosti (+, -); nikoli ne polnite baterij, ki niso temu namenjene; vstavljajte samo baterije enakega tipa; pazite, da ne povzročite kratkega stika; baterije naj vstavlja, zamenjuje in polni odrasla oseba; baterije odvrzite v posebne zabojnike namenjene električnim, elektronskim napravam in baterijam.
OPOMBA: Izbira barve ni mogoča, glede na zalogo.

Unikatti

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%