Intex plastične žogice, 100 kos

Intex plastične žogice, 100 kos

Številka: 483154
Intex komplet 100 raznobarvnih žogic, idealnih za igro v bazenu ali morju. Uporabljajo se lahko tudi za igro na suhem. Celoten opis
17,50 €
Vključno z DDV
16,62 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v trgovini
Trgovine
 
21.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 483154

Predstavitev

Žogice so v 6 različnih barvah. Premer posamezne žogice je 6,5 centimetrov. V pakiranju je 100 žogic. Primerne so za otroke od 3. leta naprej.

OPOZORILA: Otroci lahko izdelek uporabljajo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Izdelka ne uporabljajte v bližini ognja. Plastična vrečka ni igrača in je lahko nevarna. Da bi preprečili nevarnost zadušitve, hranite to plastično vrečko izven dosega dojenčkov in otrok. Ne uporabljajte jo v otroških posteljah, stajicah ali otroških nahrbtnikih (t.i. „kengurujček“ ). Tanka prevleka lahko objame nos ali usta in tako prepreči dihanje. Prazno plastično vrečko nemudoma ustrezno zavrzite. To plastično vrečko ne uporabite ponovno. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Prosimo, da obdržite ta navodila in naslov proizvajalca za morebitno kasnejšo uporabo.

Tehnične podrobnosti:

  • Premer žoge: 6,5 cm
  • Barva: večbarvne
  • Pakiranje: 100 kosov
  • Priporočena starost: od 3. leta naprej