Malatec Oznake za ključe 100 kosov ISO 7942

Malatec Oznake za ključe 100 kosov ISO 7942

Številka: 26206261
Partnerska prodaja
Ta pripomoček je uporaben za vsakogar – doma in v službi.Identifikator ključev omogoča hitro označevanje različnih vrst ključev, zato vam ni treba skrbeti, da bi hitro našli potreben komplet, ko je čas zelo pomemben.Obesek za ključe z identifikatorjem bo uporaben v stanovanju – za označevanje ključe Celoten opis
4,50 €
Partner: Aga24 SI

Partnerska zaloga 5+ artikli

11.10. - 13.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Aga24 SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 26206261

Predstavitev

Ta pripomoček je uporaben za vsakogar – doma in v službi.Identifikator ključev omogoča hitro označevanje različnih vrst ključev, zato vam ni treba skrbeti, da bi hitro našli potreben komplet, ko je čas zelo pomemben.Obesek za ključe z identifikatorjem bo uporaben v stanovanju – za označevanje ključev do vhodov, ključev do kleti, ključev do podstrešja ali posameznih sob. Odličen način je tudi obesek za ključe z oznako ključev za posamezne pisarne, strežniške sobe, arhive, skladišča itd. Z obeskom za identifikacijske ključe lahko hitro označite tudi komplete za odpiranje vrat v hotelskih sobah in motelih ter ključe za omarice na delovnih mestih in v šolah.

Vsak identifikator ključa je opremljen z robustnim kovinskim obročkom, s katerim ga lahko hitro pritrdite na posamezen ključ ali celoten komplet ključev. Obesek za ključe z identifikacijsko oznako ima tudi luknjo na drugi strani, ki omogoča združevanje različnih kompletov ključev ali njihovo obešanje na kljuko. Obesek za ključe z obeskom za ključe je izdelan iz plastike, ki je odporna na obrabo, zato ga lahko dolgo uporabljate brez znakov obrabe.

SPECIFIKACIJE:

  • skupne mere (širina / višina): 6,5 / 2,1 cm
  • dimenzije okna (širina / višina): 3,1 / 1,4 cm
  • teža kompleta: 180 g

EMBALAŽA:

  • 100 značk