Camelbak 22 Mule Pro nahrbtnik, meh 3l, 14l, črn (2401001000)

Camelbak 22 Mule Pro nahrbtnik, meh 3l, 14l, črn (2401001000)

Številka: 20086002
Prenovljen in vrhunski kolesarski nahrbtnik serije PRO s popolnoma novim hrbtiščem Air Support Pro. Celoten opis
165,19 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

10.10. predviden osebni prevzem
 
12.10. predvidena dostava na dom
 
Številka: 20086002

Predstavitev

22 Mule Pro nahrbtnik

Prenovljen kolesarski nahrbtnik serije PRO s povsem novim hrbtiščem Air Support Pro. Idealen je za krajše ali daljše kolesarske ture. Lahki materiali in najboljše prezračevanje vas ohranjajo na poti. Združljivi z ščitnikom hrbta Impact Protector in baterijo za e-kolo. Izjemno zračen, učinkovit in zasnovan iz obnovljivega-recikliranega najlona ripstop in 3D materiala. Nahrbtniki serije Pro imajo veliko žepov za pametno organiziranje in dostop do opreme na poti. Na hrbtni strani vsebuje kar štiri večje žepe z zadrgo in enega raztegljivega, ki vsebuje pripravljene zaponke za čelado. Kot posebnost pa vključuje še prostor za E-BATERIJO.

Na hrbtnem delu je prostor z že vstavljenim 3l mehom Crux, ki s tehnologijo Trutaste Hydroguard, skrbi, da okušate vodo in ničesar drugega. Da pa vas cevka za pitje med vožnjo ne moti se ta varno pričvrsti na naramnice. Posebna spredaj nastavljivega traka za prsnico poskrbita, da se bo M.U..L.E. Pro 14 čvrsto prilagajal telesu. Vsebuje tudi prostor za ščitnik hrbta Impact protector, ki je bil posebej zasnovan za nahrbtnike serije Pro.

1

1

Kaj je Trutaste Hydrogaurd?

Hydroguard je lastniška protimikrobna tehnologija CamelBak, vdelana neposredno v stene steklenic pa tudi v mehove CamelBak, cevke za pijačo in Quick Stow. Hydroguard je z EPA registrirana spojina z protimikrobnimi lastnostmi, ki zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo vonjave, razbarvanje ali poslabšanje steklenice. Hydroguard sicer ne ščiti pred organizmi, ki povzročajo bolezni in potrebno po vsaki uporabi izdelke še vedno očistiti.

Vse steklenice in mehovi so 100% brez BPA, BPS in BPF. CamelBak izdelki so podvrženi strogim preizkusom s strani neodvisnih proizvajalcev, da bi zagotovili, da v hrano ali pijačo ne bo prišlo do izpiranja škodljivih kemikalij. Neodvisni raziskovalci so izvedli tudi ekstrakcijske teste, da bi zagotovili, da steklenice ustrezajo strogim standardom 


Tehnične podrobnosti

Vsebuje meh 3l Crux Da
3D zračno hrbtišče, naramnice in bočni pas Da
Zanka za pričvrstitev čelade Da
Vključena torbica za orodje Da
Prostor za hrbtni ščitnik in odsevniki Da
Volumen 14 l
Hidracijska zmogljivost Meh Crux 3L
Obseg pasu 76 – 53 cm
Obseg prsnega koša 43 – 53 cm
Teža 845 g
Tehnologija 200×290 najlon RIPSTOP, TruTaste HydroGuard
Brez BPA, BPS, BPF Da
Barva Črna

Garancija: DA, doživljenska na življenjsko dobo produkta