Craft Untmd naglavni trak-33%
14,90 € 9,90 €

Odprodaja

Prijeten in funkcionalen naglavni trak Craft UNTMD za fitnes, vadbe in prosti čas. Ime serije Fitness UNTMD izhaja iz besede Untamed (neukročen). Značilnost te serije je povezanost visoke stopnje zmogljivosti in z dodelanega modnega dizajna.

Sensor Merino Wool trak
12,95 €

Unisex naglavni trak, kateri vam zahvaljujoč uporabljenemu materialu nudi odlično zaščito pred mrazom in vetrom. Volna Merino prihaja iz Nove Zelandije in blesti s svojimi termoregulacijskimi lastnosti.

Swix trak Myrene (46802)
14,95 € 12,90 €

Odprodaja

Športni is stilski trak Swix Myrene (46802). Edinstvena kombinacija materiala in lepih vzorcev ni samo odličen pomočnik v zimskih dneh, ampak tudi vrhunski modni dodatek.

Kama naglavni trak CW11, siv-16%
23,90 € 19,90 €

Odprodaja

Unisex pleteni naglavni trak z motivom jelenov KAMA CW11 je izdelan iz kombinacije premijskih vlaken. Odporen proti vetru in je zračen, GORE-TEX INFINIUM membrana ščiti najpomembnejše dele glave pred mrazom.

Sherpa trak za ušesa Laura-23%
7,70 € 5,90 €

Odprodaja

Unisex trak za ušesa je na notranji strani obdelan z mehkim mikroflisom, ki primerno zadržuje toploto v hladnih zimskih dneh. Primeren je za gorsko pohodništvo, smučanje, zimske športe in kot modni dodatek v mesto

Sensor naglavni trak Wind Barier
15,90 €

Trak Sensor Wind Barier v črni barvi je zasnovan za nošnjo pod čelado in je primeren za smučanje in zimske športe, kot tudi za zaščito proti mrazu in vetru. Material je elastičen, dobro izolira in je prijeten za nošnjo na glavi.