Hitex zaščita za ležišče Clima Feel, 90 x 200 cm

Ocena: 4,7 3 ocen Znamka: Hitex Naša številka: 939192

Hitex zaščita za ležišče Clima Feel, 90 x 200 cm

Hitex Clima Feel zaščita za ležišče s tkanino StayCool poleg zaščite pred umazanijo in nečistočami poskrbi tudi za zanesljivo uravnavanje temperature. Tako vam bo v toplem delu leta pomagala, da vam ne bo vroče, v hladnem pa vas ščitila pred mrazom. Dimenzije 90 × 200 cm. Celoten opis

14.97
4.7 3

49,90 €
14,97 €
-70%
Zadnji kos!

Naša številka: 939192

Predstavitev

Opis artikla

Hitex Clima Feel zaščita za ležišče je nadvložek, ki ležišču ne nudi le zaščite, temveč s posebno StayCool hladno-toplo tkanino poskrbi, da je temperatura med spanjem primerna vse dni v letu. Vaše ležišče bo zanesljivo zaščiteno pred madeži in umazanijo. Staro ležišče bo tako bolj higienično, na novem pa spanje še udobnejše. Z uporabo zaščite boste obenem ležišču tudi podaljšali življenjsko dobo.

Prednost zaščite je inovativna tkanina StayCool, idealna za uporabo skozi vse leto. Njena sestava je prilagojena tudi uporabi v toplejših mesecih, saj osrednji del tkanine tvori posebna tkanina, ki vsebuje vlakna za hladen občutek. Le-ta upočasnjujejo segrevanje ter nudijo hladnejši dotik. Zagotavljajo odvajanje odvečne toplote, zato vam v toplih nočeh ne bo vroče, v hladnem obdobju pa vas ne bo zeblo, saj vlakna učinkovito uravnavajo temperaturo.

Cenili boste možnost pranja nadvložka v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • dimenzije: 90 × 200 cm
  • material prevleke: 100 % mikrovlakna, tkanina StayCool®, airmash tkanina
  • polnilo: 100% mikrovlakna
  • pranje: 40 °C

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dimenzija 90×200CM