Hugo Boss toaletna voda Boss Orange Man, EDT, M, 100 ml

Ocena: 4,7 7 ocen Znamka: Hugo Boss Naša številka: 488320001

Hugo Boss toaletna voda Boss Orange Man, EDT, M, 100 ml

Prestižna orientalsko začinjena toaletna voda je namenjena šarmantnim moškim, ki imajo svojevrsten prepoznavni slog, ki ga bo dišava lepo poudarila. Celoten opis

36.9
4.7 7

39,90 € Vključno z DDV
36,90 €
Zadnji kos!

Naša številka: 488320001

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka Hugo Boss je bila na začetku svojega delovanja usmerjena v izdelavo vojaških uniform in oblačil. Kasneje so se posvetili moški elegantni in formalni obleki, s časom pa so prešli tudi na ženske kolekcije. Prav tako je bilo z dišavami. V parfumski svet so najprej vstopili z moškimi parfumi, ki so jih kmalu zatem dopolnili z ženskimi verzijami.

Hugo Boss toaletna voda Boss Orange Man je bila zasnovana za šarmantnega moškega, ki se tega zaveda in ima izpopolnjen svojevrsten slog. Na začetku vas bo dišava pozdravila s sladkim vonjem vanilije, ki se meša s sočnim jabolkom. Sledile bodo eksotične lesne note zmešane s poprom, ki bodo poudarile izrazito moškost. Na koncu pa boste zavonjali esenco kadila, ki vas bo spremljala še cel dan. Preprost a čuten recept za poudarjanje vaše moškosti.

Toaletna voda Boss Orange Man je optimistična in neposredna dišava, ki bo poudarila vaš slog, ekscentričnost in eleganco.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

POZOR

  • H226: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  • P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
  • P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta toaletna voda
Kategorija parfuma Moški