Bjorn Daehlie moške hlače Motivation-50%
117,06 €

58,25 €

Odlična cena

Moške smučarske hlače Bjorn Daehlie Motivation s kombinacijo vetrove plošče, prilagodljivim zadnjim delom in odpiralnimi robovi za kolena zagotavlja nemoteno in udobno vožnjo.


Bjorn Daehlie moške hlače Tights Mora-44%
82,06 €

45,25 €

Odlična cena

Moške raztegljive hlače Bjorn Daehlie Tights Mora so zgornje tehnične hlače s prilagodljivim šivom. Definitivno ne bodo razočarale v teku na smučeh in drugih aktivnostih na prostem.


Sensor hlače Profi, moške
54,44 €

Vsestranske moške športne hlače Sensor Profi primerne za hladnejše vreme. Idealne so za tek, tek na smučeh, kolesarjenje in pohodništvo. Sprednji del je odporen na veter in nudi zaščito pred vremenskimi vplivi.


Swix moške hlače Cross-35%
93,16 €

59,75 €

Odlična cena

Moške hlače Swix Cross so športni moške softshell hlače, namenjene za tekmovalce, saj ustrezajo različnim vrstam športnih aktivnosti.


Sensor moške dolge športne hlače Motion, črne
57,50 €

53,89 €

Moške dolge športne hlače Sensor Motion so na voljo v črni barvi. Hlače so odlične za številne športne aktivnosti tako v dvorani kot na prostem, saj so zelo elastične, mehke in zračne. Mikropoliestrska vlakna Pulsar učinkovito odvajajo vlago, zaradi česar se zelo hitro sušijo.


Hannah moške hlače za tek na smučeh Brock, antracitne
75 €

71,25 €

Moške športne hlače Brock bodo navdušile tako rekreativne kot profesionalne športnike. Sprednji del iz materiala, ki ne prepiha, ter elastičen in zračen material ob strani je odlična kombinacija, ki se izvrstno obnese pri najrazličnejših zimskih športih, še posebej teku na smučeh.


Swix moške hlače Delta-51%
108,79 €

52,25 €

Odlična cena

Odlične moške funkcionalne softshell hlače Swix Delda. Dodatna elastična plošča na hrbtu, ergonomsko oblikovana kolena, elastični pas, reflektivni elementi, zadrga in zadrga na strani spodnje noge, idealne so za tek na smučeh in druge zimske aktivnosti.