Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Allocacoc Moft stojalo za telefon (27566)

Allocacoc Moft stojalo za telefon (27566)

Številka: 1454294
Stojalo Moft je kakovosten in priročen pripomoček za vaš pametni telefon. Ne verjamete? Poskusite! Celoten opis
26,30 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5 artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
29.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 1454294

Predstavitev

ALLOCACOC stojalo za telefon Moft

Mobile Office for Travelers je blagovna znamka, namenjena ustvarjalnim izumom, ki povečajo vašo produktivnost! Naša formula je preprosta: pametni izdelki = povečana učinkovitost. Ne glede na to, ali ste popotnik, podjetnik ali oddaljeni delavec, vam naši izdelki zagotavljajo najvišjo raven udobja, zaradi česar je vaš hiter urnik ploden in učinkovit! Sodelujemo in si delimo isto strast do cilja – Da vam bolj služimo! Naši izdelki so zasnovani z ljubeznijo, inovacijami in pozornostjo!

Tako tanko stojalo, kot je MOFT stojalo, verjetno ni nobeno drugo. Majhno ohišje pa kljub temu vsebuje tudi prostor za hrambo do treh kartic. Vaše vozniško dovoljenje, kreditno kartico, vašo vizitko. 

Za brezskrbno uporabo MOFT stojala je dovolj preprosta, a zelo ergonomska pregibna črta na zadnji strani, za katero se sploh ne zavedate, da obstaja, in vam pomaga, da ga zaprete v zgolj 1 sekundi.

slika

dodatnim stojalom na zadnji strani se bo telefon držal na vaši roki kot magnet. Nič več skrbi, ko ga poskušate uporabljati pod nezahtevnimi koti.

Kompatibilen je tudi z magnetnimi nosilci.

Našli smo popolno lepilo za stojalo, ki ga lahko odstranite s stojala za telefon, ne da bi pustili eno samo liso ali praske, obenem pa je trdno in močno ter prenese vse vrste vlečenja in trganja. Primerno za večkratno uporabo.

slika

Tehnične podrobnosti

Namen uporabe stabilizator, stojalo Stick
Barva črna
Mere 3 × 8 cm

Garancija: 1 leto

ALLOCACOC stojalo za telefon Moft