Cornilleau miza za tekmovalni namizni tenis Competition 540 ITTF
579 €

549 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vrhunska miza za tekmovalno igranje tenisa Cornilleau Competition 540 ITTF ima premaz za optimalen in pravilen odboj in varen DSI zapiralni sistem, ki omogoča tudi izredno hitro postavitev. Z 22 milimetri je igralna površina odobrena s strani ITTF ter tako primerna za vsa tekmovanja.


Cornilleau zunanja miza 250S Crossover
455 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Cornilleau zunanja miza 250S Crossover prinaša napreden zapiralni sistem in velika kolesa. Ima nastavljivo mrežo in prostor za shranjevanje žogic in loparjev.


Kettler miza za namizni tenis Axos Outdoor 1, zunanja
420 €

369,90 €

Odlična cena

Miza za namizni tenis Kettler Axos Outdoor je namenjena zunanji uporabi. Izdelana je iz kakovostnih materialov, odpornih na vremenske vplive. Omogoča nastavitev playback položaja za samostojno igro. Priloženo ima snemljivo mrežico, enostavno za montažo.


Kettler miza za namizni tenis Indoor 4, notranja
449,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Notranja miza za namizni tenis Kettler Indoor 4 je primerna za vsakodnevno ali občasno uporabo. Ima priročen prostor za shranjevanje žogic in loparjev, robovi mize pa so opremljeni z mehkimi ščitniki. Omogoča enostavno nastavitev višine na vseh štirih nogah in enostavno dvoročno zlaganje.


Spartan igralna miza 10 v 1
269,99 €

256,49 €

Set namiznih iger 10 v 1 blagovne znamke Spartan vključuje vse, kar si le lahko želite za pester in zabaven večer s prijatelji ali družino.