Butterfly lopar za namizni tenis Petr Korbel 700
13,80 €

Zadnji kos!

Lopar za namizni tenis Petr Korbel 700 blagovne znamke Butterly z ročajem iz visokokakovostnega lesa je zaradi lahkosti in neverjetne uravnoteženosti izredno primeren tudi za najbolj vnete igralce namiznega tenisa. Lopar je potrdila mednarodna namiznoteniška zveza ITTF.


Joola lopar za namizni tenis Drive-24%
7,49 €

5,65 €

Zadnji kos!

Lopar za namizni tenis Joola Drive je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1 mm zagotovi dovolj veliko hitrost in natančnost za izvajanje osnovnih tehnik.


Cornilleau lopar za namizni tenis Sport 400
17,49 €

16,20 €

Lopar za namizni tenis Cornilleau Sport 400 je primeren za igralce, ki so že osvojili osnove in si želijo izboljšati igro z dodajanjem več spina v žogico.


Cornilleau lopar za namizni tenis Gauzy Target Pro GT
120 €

103 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Gauzy Target Pro GT je tekmovalni lopar za namizni tenis, namenjen tekmovalcem in boljšim rekreativnim igralcem. Poimenovan je po enem najboljših mladih evropskih igralcev, Francozu Simonu Gauzyju, ki je se zanj tudi odločil.


Donic lopar za namizni tenis Top Team 700
40 €

29 €

Lopar TopTeam 700 vsebuje AVS in PLS in je namenjen allround igralcem.Omogoča igro, ki zahteva nekaj več tehnike, še vedno pa nudi tudi dobro kontrolo udarcev.


Donic lopar za namizni tenis Waldner 900
53,99 €
51,50 €

Lopar za igranje namiznega tenisa DSK Waldner 900 je primeren za vse, ki si želijo preizkusiti svojo odzivnost in se dodobra naužiti tekmovalnega duha. Lopar je opremljen s posebnim ročajem ABP, z loparjem pa boste dosegli tudi neverjetno hitrost in vrtenje ter obenem obdržali popolno kontrolo nad igro.


Joola lopar za namizni tenis Attack
19 €
18,80 €

Lopar za namizni tenis Joola Attack je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodana je še obloga debeline 1,5 mm, ki še izboljša zmogljivost loparja.


Joola lopar za namizni tenis Auto
43,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Auto z avtogramom namiznoteniške zvezde Rosskopfa je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa, ki želijo lopar vrhunske izdelave za zahtevnejši nivo igre. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.


Joola lopar za namizni tenis Boogie
10,40 €

Lopar za namizni tenis Joola Boogie je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1,4 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.


Joola lopar za namizni tenis Champ
17,49 €
17,30 €

Lopar za namizni tenis Joola Champ je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.


Joola lopar za namizni tenis Chen Autograph
43,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Chen Autograph je izjemno kakovosten. Namenjen je igralcem različnih sposobnosti, ki želijo dobro izdelan lopar iz vrhunskih materialov. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.


Joola lopar za namizni tenis Classic
46,99 €
46,50 €

Lopar za namizni tenis Joola Classic je namenjen vsem, ki si želijo lopar vrhunske kakovosti. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm zmanjšuje vibracije ter tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Izdelek je narejen iz posebne gume Joola 4 You.


Joola lopar za namizni tenis Danny Action
36,49 €
36,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Danny Action je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim igralcem namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodan je tudi obesek za ključe v obliki loparja Joola.


Joola lopar za namizni tenis GX75
26,49 €
26,20 €

Lopar za namizni tenis Joola GX75 je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm dobro ublaži vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor nad žogico.


Joola lopar za namizni tenis Master
12,90 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen naprednim in rekreativnim športnikom, ki si od loparja želijo nekaj več. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost, poleg tega pa ga odlikuje še kakovostna in trpežna izdelava. Ima tudi 1,5 mm debelo oblogo.


Joola lopar za namizni tenis Premium
16,99 €
16,80 €

Lopar za namizni tenis Joola Premium je namenjen športnikom, ki se z namiznim tenisom bolj resno ukvarjajo. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako omogoča izjemno natančnost. Ročaj je konkaven.


Joola lopar za namizni tenis Rossi Action
36,49 €
36,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Rossi Action je kakovosten športni pripomoček za rekreativne igralce vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Priložen je tudi obesek za ključe Joola.


Joola lopar za namizni tenis Spirit
5,49 €
5,40 €

Lopar za namizni tenis Joola Spirit je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom, ki si želijo odličen lopar. V ročaj vdelana goba debeline 1,5 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in nadzor nad igro.


Joola lopar za namizni tenis Team Junior
11,90 €

Namiznoteniški lopar Team Junior blagovne znamke Joola je posebej prilagojen za otroške roke, saj je ročaj tanjši, dimenzije loparja pa so manjše.


Joola lopar za namizni tenis Top
10,90 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.


Joola lopar za namizni tenis Twist
10,40 €

Lopar za namizni tenis Joola Twist je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1,4 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.


Joola lopar za namizni tenis Winner
17,49 €
17,30 €

Lopar za namizni tenis Joola Winner je izjemno kakovosten. Primeren je za vse vrste igralcev namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.


Joola set za namizni tenis Duo Set
26,99 €
26,70 €

Set za namizni tenis Joola Duo Set vsebuje dva loparja Joola Match in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti.


Joola set za namizni tenis Rossi
18,50 €
18,30 €

Set za namizni tenis Joola Rossi vsebuje dva loparja in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj je vgrajena tudi goba debeline 1,4 mm, ki ublaži vibracije in s tem izboljša nadzor in natančnost.