Joola lopar za namizni tenis Boogie
11,24 €

Lopar za namizni tenis Joola Boogie je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1,4 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Vicfun Victor set za namizni tenis Bsic
20,10 € 18,19 €

Set za namizni tenis vključuje 2 loparja in 3 troslojne kroglice, ki so shranjene v priročni torbi. Vicfun Victor set za namizni tenis Bsic je primeren za začetnike in napredne igralce.

Stiga lopar za namizni tenis Calibra
53,22 €

Lopar za namizni tenis Calibra priznane blagovne znamke Stiga ima lopar s 5 sloji, oblečen z 2 mm debelo gobo in ročaj konkavne oblike, ki se roki lepo prilega. Primeren je za igralce namiznega tenisa, ki prednost dajejo moči in ne vrtenju. Loparju je priložen zapestni znojnik.

Stiga lopar za namizni tenis Flow Spin, črn
25,16 €

Lopar za namizni tenis Flow Spin blagovne znamke Stiga se od loparja Spin razlikuje v mehkejši površini, zaradi katere je stopnja vrtenja višja. Izdelan je iz neverjetno vzdržljivega materiala, zato je primeren za uporabo v zunanjih prostorih. Lopar je primeren tudi za otroke.

Joola lopar za namizni tenis Premium
18,20 €

Lopar za namizni tenis Joola Premium je namenjen športnikom, ki se z namiznim tenisom bolj resno ukvarjajo. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako omogoča izjemno natančnost. Ročaj je konkaven.

Joola lopar za namizni tenis Master
13,93 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen naprednim in rekreativnim športnikom, ki si od loparja želijo nekaj več. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost, poleg tega pa ga odlikuje še kakovostna in trpežna izdelava. Ima tudi 1,5 mm debelo oblogo.

Joola lopar za namizni tenis Team Junior
12,84 €

Namiznoteniški lopar Team Junior blagovne znamke Joola je posebej prilagojen za otroške roke, saj je ročaj tanjši, dimenzije loparja pa so manjše.

Joola lopar za namizni tenis Match
11,78 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola set za namizni tenis Royal
17,13 €

Set za namizni tenis Joola Royal vsebuje dva loparja, tri žogice in mrežo za namiznoteniško mizo. Primeren je za začetnike in rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj je vgrajena tudi goba debeline 1,2 mm, ki ublaži vibracije in s tem izboljša nadzor in natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Carbon Pro
48,21 €

Vrhunski lopar za namizni tenis Joola Carbon Pro je namenjen bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. Za večjo natančnost je ojačan s karbonskimi vlakni, dober prijem pa zagotavlja posebna guma Joola 4 You.

Joola lopar za namizni tenis Classic
50,35 €

Lopar za namizni tenis Joola Classic je namenjen vsem, ki si želijo lopar vrhunske kakovosti. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm zmanjšuje vibracije ter tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Izdelek je narejen iz posebne gume Joola 4 You.

Joola lopar za namizni tenis Combi
8,56 €

Lopar za namizni tenis Joola Combi je namenjen začetnikom, ki se šele učijo osnovnih tehnik in pravil tega športa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,2 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost loparja.

Joola set za namizni tenis Duo Set
28,91 €

Set za namizni tenis Joola Duo Set vsebuje dva loparja Joola Match in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti.

Joola lopar za namizni tenis Champ
18,74 €

Lopar za namizni tenis Joola Champ je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola set za namizni tenis Rossi
19,82 €

Set za namizni tenis Joola Rossi vsebuje dva loparja in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj je vgrajena tudi goba debeline 1,4 mm, ki ublaži vibracije in s tem izboljša nadzor in natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Attack
20,34 €

Lopar za namizni tenis Joola Attack je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodana je še obloga debeline 1,5 mm, ki še izboljša zmogljivost loparja.

Joola lopar za namizni tenis Auto
46,60 €

Lopar za namizni tenis Joola Auto z avtogramom namiznoteniške zvezde Rosskopfa je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa, ki želijo lopar vrhunske izdelave za zahtevnejši nivo igre. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola lopar za namizni tenis Danny Action
39,09 €

Lopar za namizni tenis Joola Danny Action je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim igralcem namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodan je tudi obesek za ključe v obliki loparja Joola.

Joola lopar za namizni tenis Rossi Action
39,09 €

Lopar za namizni tenis Joola Rossi Action je kakovosten športni pripomoček za rekreativne igralce vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Priložen je tudi obesek za ključe Joola.

Joola lopar za namizni tenis Top
11,78 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Winner
18,74 €

Lopar za namizni tenis Joola Winner je izjemno kakovosten. Primeren je za vse vrste igralcev namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Spartan lopar za namizni tenis Easy
4,49 € 4,43 €

Lopar za namizni tenis Sparta Easy je posebej primeren za rekreativne igralce tenisa in začetnike. Kljub ugodni ceni je lopar zelo kakovosten.

lopar za namizni tenis Xiom M5.5 S
24,60 €

Lopar Xiom M5.5S za igranje namiznega tenisa je namenjen vsestranskim rekreativnim igralcem, ki prisegajo na hiter lopar z veliko rotacije.

Joola lopar za namizni tenis Profi
10,70 €

Lopar za namizni tenis Joola Profi je namenjen začetnikom, ki se učijo osnovnih tehnik. V ročaj vgrajena goba debeline 1 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost. Posebej udoben ročaj zagotavlja dober oprijem.

Joola lopar za namizni tenis School
9,10 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.