SANYTOL razkužilo za perilo, 3 x 500 ml

SANYTOL razkužilo za perilo, 3 x 500 ml

Številka: 843632
Odlična cena
Med pranjem pri nizkih temperaturah se perilo opere, ni pa razkuženo, ta problem bo rešilo Sanytol razkužilo za perilo. Sanytol pri vseh temperaturah uničuje bakterije, plesen, odtanke detergenta in vodnega kamna in tako na oblačilih pusti čudovit občutek svežine. Celoten opis
8,70 €
Vključno z DDV
6,49 €
2,16 €/Kos
-25%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 3 trgovinah
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 843632

Predstavitev

Med pranjem pri nizkih temperaturah se perilo opere, ni pa razkuženo, ta problem bo rešilo Sanytol razkužilo za perilo. Zaradi neustreznih vonjav ali nekaterih pralnih praškov na oblačilih ostanejo mikroorganizmi, ki povzročajo srbenje. Sanytol pri vseh temperaturah uničuje bakterije, plesen, odtanke detergenta in vodnega kamna in tako na oblačilih pusti čudovit občutek svežine. Namenjeno je za bela in barvna oblačila, ne vsebuje klora ali snovi, ki bi lahko uničile tkanino ali barvo oblačil.

Sanytol (tip TP2) ima po normi EN 1276 (5min) baktericidno aktivnost na Staphylococcus aureus,Escherichia coli,Enterococcus hirae, po normi EN 1650 (15min) pa fungicidno aktivnost na Candida albicans. Baktericidna in fungicidna aktivnost je bila dokazana in jo nadzorujejo akreditirani laboratoriji. Je dermatološko testirano.

Pranje v pralnem stroju: Razkužilo lahko uporabite skupaj z vsemi pralnimi sredstvi. 45 ml sredstva nalijte v prostor za mehčalec. Uporabite klasičen cikel pranja.

Dezinfekcija stroja: 45 ml sredstva nalijte v prostor za mehčalec. Zaženite program za izpiranje oblačil.

Ročno pranje perila: 20 ml sredstva zmešajte s 3,5 l vode (uporabite vodo v zadnjem ciklu pranja-izpiranja, voda ne sme biti umazana). Perilo namakajte do 15 min.

Opozorilo: Detergent je potrebno hraniti izven dosega otrok. Preprečite stik z očmi. V primeru, da se to zgodi, temeljito izperite z vodo. Po uporabi dobro umijte roke. Ljudje z občutljivo ali razdraženo kožo naj se izgibajo daljšem stiku z detergentom. Če pride do zaužitja poiščite zdravniško pomoč. Detergent je potrebno porabiti v 3 letih od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Pri pranju upoštevajte navodila in držite se priporočenih temperatur.