Piši-Briši bela tabla na nogah Flipchart 2x3 TF04X, 100 x 66 cm

Ocena: 4 5 ocen Znamka: Piši-Briši Naša številka: 632309

Piši-Briši bela tabla na nogah Flipchart 2x3 TF04X, 100 x 66 cm

Bela tabla na nogah Flipchart je primerna za vsakdanjo rabo s poudarkom na ceni in kvaliteti. Odlikuje jo lakirana pisalna površina za suho brisanje markerjev, dve iztegljivi roki za popisane liste, polička čez celotno širino table ter višinsko nastavljive noge. Celoten opis

93.6
4 5

93,60 € vključno z DDVRedna cena: 109,90 €, Prihranite 16,30 € (14 %)
Zadnji kos!

Naša številka: 632309

Predstavitev

Opis artikla

Kakovostna, lahka in izredno enostavno postavljiva bela tabla na nogah, ki je primerna za vsakdanjo uporabo s poudarkom na kakovosti ter ceni.

Uporabljate jo lahko na dva načina, kot belo magnetno tablo za suho brisanje markerjev z njene površine ali pa kot Flipchart s pisanjem po bloku papirja, kateremu trgate liste ali pa jih dvigujete in spuščate čez zgornjo stranico. Na zgornjem robu table, na vsaki strani, sta dve roki za popisane liste.

Ima lakirano belo magnetno pisalno površino za suho brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico. Za temeljito čiščenje pisalne površine lahko uporabite čistilo za Piši-Briši table in krpo. Dimenzija pisalne površine je 100 × 66 cm.

Odlikuje jo tudi nastavljiva višina s 3 teleskopskimi nogami do 186 cm, odlagalna polička za markerje, prilagodljiva flipchart letev za blok papirja ter dve roki za popisane liste.

Tabla ima 2 leti splošne garancije in 10 letno garancijo na belo pisalno površino pri suhem brisanju (garancija ne velja pri uporabi abrazivnih čistilnih sredstev, kot so CIF, ARF, NITRO razredčilo,…).

Tehnične podrobnosti

  • dimenzije [cm]: 100 × 66 cm
  • masa [kg]: 12 kg
  • drugo: dimenzije bloka papirja: višina 99 cm , širina 66 cm

Priloženo:

  • je blok papirja
  • začetni pribor z markerji in gobico za suho brisanje, 250 ml čistilom ter magnetki.

Garancija: 10 let (na pisalno površino), 2 leti na celotni izdelek


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Magnetne