2x3 stenska tabla, bela, Combo s pluto, 60x90 cm

Znamka: 2x3 Naša številka: 2493169

Novo

2x3 stenska tabla, bela, Combo s pluto, 60x90 cm

Kombinirana bela tabla v aluminijastem okvirju velikosti 60×90 cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje s pluto za pripenjanje papirja z bucikami vključuje pribor za montažo, 30 cm aluminijasto poličko, črni marker ter tri rdeče magnetke. Celoten opis

44.4

44,40 € Vključno z DDV

Naša številka: 2493169

Predstavitev

Opis artikla

2×3® stenska tabla, bela, Combo s pluto, 60×90 cm


Combo bela magnetna tabla in oglasna tabla s pluto evropske blagovne znamke 2×3® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirjamagnetki ter na pluti z bucikami ali risalnimi žebljički. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko kotnikov z odstranljivimi pokrovčki na njenemu aluminijastemu okvirju.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor, Piši-Briši marker in 30 cm aluminijasta polička za markerje. 

2x3® stenska tabla, bela, Combo s pluto, 60x90 cm

Nega

Na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).

Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).

Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino.

Namembnost

Za pisarno ali dom

Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico, pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov ali bucikami in risalnimi žebljički na pluto.

Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora, oglasne table s pluto pa s namenjene pripenjanju papirja.

Montaža

  • 1. korak: odstranitev pokrovčkov na predpripravljenih luknjah v kotih pisalne površine in ustrezna označitev točk za vrtanje v steno (4×),
  • 2. korak: izvrtanje 4 lukenj, vstavitev stenskih vložkov za vijake,
  • 3. korak: prislonitev table k steni in pritrditev s priloženimi vijaki,
  • 4. korak: ponovna namestitev pokrovčkov na pisalni površini, da se pokrijejo glave vijakov. Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča.

Vsebina pakiranja

  • kombinirana bela magnetna tabla in oglasna tabla s pluto
  • 30 cm alu polička za markerje
  • montažni pribor
  • Piši-Briši marker
  • 3 magnetki

Tehnične podrobnosti

Tip table: magnetna
Velikost table skupaj z okvirjem (VxŠ): 60×90 cm
Globina okvirja: 16 mm
Teža: 3,5 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Magnetne