EFEKT ergonomska lopata za sneg 38 cm - Odprta embalaža1

Znamka: EFEKT Naša številka: 2827170

EFEKT ergonomska lopata za sneg 38 cm - Odprta embalaža1

Ergonomičen in lahek proizvod, ki zmanjša obremenitev telesa pri kidanju snega. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen. Celoten opis

23.74

24,99 € Vključno z DDV
23,74 €

Naša številka: 2827170

Predstavitev

Opis artikla

Ergonomska lopata Efekt z Inovativnim patentom, ki ji daje vrsto funkcionalnih prednosti pred njenimi predhodnicami. Prav učinek ergonomije na telo uporabnika je bil pri oblikovanju snežne lopate najpomembnejši, to pa pomeni, da vaša hrbtenica in zapestja ob njeni uporabi ne bodo več trpela.

V preteklem letu so številne raziskave trdnosti, poteka notranjih silnic glede na obremenitve, pozitivnih učinkov ergonomije na telo uporabnika, vzdržljivosti in številne preživete ure na snegu pokazale, da je snežna lopata Efekt res nekaj posebnega.

Inovativna geometrija omogoča, da se lopata ne zvrača okrog osi prijema – tako vaše zapestje ne bo obremenjeno.

Ergonomska oblika zmanjšuje naklon ter prenese obremenitev iz hrbtnega dela na noge. Kontrolna ročica pa omogoča učinkovito vodenje lopate.

Narejena je iz lahkih in kakovostnih materialov. Optimalne funkcionalne karakteristike pri odstranjevanju snega ter primerna cena, naj vas prepričajo v nakup tega fantastičnega proizvoda.

Ergonomska lopata Efekt-1

Ergonomska lopata Efekt-2

Ergonomska lopata Efekt-3

Garancija: 3 leta na aluminijasti ročaj


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%