Rosmarino Pour&Cook II kozica, s steklenim pokrovom, jeklena, 1 l, 16 cm

Rosmarino Pour&Cook II kozica, s steklenim pokrovom, jeklena, 1 l, 16 cm

Številka: 1270473
Odlična cena
Jeklena kozica Rosmarino Pour&Cook II s prostornino 1 l je izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla in se pohvali s 3-plastnim dnom. Priložen ima steklen pokrov z ročajem, ki se ne segreva. Primerna je za vse kuhalne površine, vključno z indukcijo. Celoten opis
49,90 €
Vključno z DDV
19,96 €
-60%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5 artikli

18.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1270473

Predstavitev

Pour & Cook II kozica, s steklenim pokrovom, jeklena, 1 l, 16 cm

Rosmarino jeklena kozica s steklenim pokrovom iz linije Pour & Cook II s premerom 16 cm in 1 l prostornine je izdelana iz neuničljivega jekla 18/103-slojnim dnom, ki omogoča hitro in enakomerno segrevanje ter krajši čas kuhanja. Kozica ponuja vsestransko uporabo, zato boste v njej lahko kuhali juhe, omake, idealna pa je tudi za segrevanje vode, mleka ali pripravo otroške hrane.

Pri natančnemu merjenju količin vam pomaga merilna skala na notranji strani posode. Za manj nereda med nalivanjem skrbita dva lija na dveh straneh, pri odlivanju vode pa pridejo prav luknjice na strani pokrovke in zaobljeni robovi. Ročaj na posodi se zaradi svoje votle sestave ne segreva. Kozico lahko pomijete v pomivalnem stroju, primerna pa je za vse vrste kuhalnih plošč, tudi za indukcijo.

Pour & Cook II kozica, s steklenim pokrovom, jeklena, 1 l, 16 cm

3-slojno dno in tehnologija TermoFlow

Vrhunska posoda iz nerjavečega jekla 18/10 s 3-slojnim impact dnom za hitro segrevanje in enakomerno kuhanje. Dno je sestavljeno iz debele plasti prvovrstnega nerjavečega jekla nemške kakovosti, srednja aluminijasta plast skrbi za dobro prevodnost toplote, zunanje nerjaveče jeklo pa za enakomerno porazdelitev toplote po vsej površini posode.

ThermoFlow tehnologija poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini posode, njeno jekleno ogrodje pa se zato primerno segreje in omogoča hitro ter učinkovito kuhanje, brez strahu, da bi se hrana prismodila.

3-slojno dno in tehnologija TermoFlow

Vzdrževanje

Pred prvo uporabo posodo temeljito operite v vroči vodi in jo posušite. Najvišjo stopnjo kuhanja uporabite le za pogrevanje, pravočasno zmanjšajte temperaturo in jedi kuhajte na srednji stopnji. Še zlasti pri kuhanju z malo vode uporabljajte nizko stopnjo kuhanja. 3-slojna konstrukcija dna pomeni, da vam ni treba kuhati pri visokih temperaturah. Za kuhanje večine jedi, vključno s cvrtjem in pečenjem, zadostuje srednja do nizka temperatura. Posode nikoli ne pogrevajte prazne; bodite pozorni, da tekočina med kuhanjem nikoli popolnoma ne izpari. Ostanke hrane namočite in jih previdno odstranite z gobico. Posode ne drgnite z ostrimi in s kovinskimi predmeti, kot je npr. žičnata gobica. 

Vzdrževanje

Tehnične podrobnosti

Vrsta posode kozica s steklenim pokrovom
Uporabna prostornina 1 l
Prostornina do roba 1,2 l
Premer 16 cm
Premer dna posode 12 cm
Material posode nerjaveče jeklo 18/10
Material ročajev nerjaveče jeklo
Ergonomski ročaj da
Uporaba na indukciji da
Uporaba na steklokeramični plošči/plinu/električni kuhalni plošči da
Uporaba v pečici da, brez pokrova do 220 °C
Primerno za pomivalni stroj da
Brez PFOA da
Dimenzije 33 × 16 × 8/15 cm

Garancija: 2 leti