SETINO Dekliški copati "Miraculous" - rdeča
7,29 €

Zadnji kos!

Otroški copati za deklice Lady Bug / Miraculous. Ti copati so zelo udobni in na prstih so okrašeni s čudovito sliko priljubljene pikapolonice Čudežne. Zelo so primerni za vrtce, hitro se oblečejo in odložijo.

SETINO Dekliška ramenska torba "Miraculous" - roza
6,49 €

Otroški ramenski žep Čudežna – Pikapolonica. Dekliška vrečka Magic Ladybug ima en glavni žep z zadrgo. Naramni pas ima nastavljivo dolžino. Dimenzije te vrečke so 22 × 16 × 8 cm.

SETINO Dekliška majica "Miraculous" - siva
6,89 €

Zadnji kos!

Lepa dekliška majica s kratkimi rokavi Miraculous / Lady Bug je izdelana iz 100% bombaža. Spredaj je okrašena z veliko sliko iz pravljice Lady Bug, zadaj je črna. To čudovito majico z motivom priljubljene Čarobne pikapolonice je zelo udobno nositi.

SETINO Dekliška majica "Miraculous" - bela
6,99 €

Zadnji kos!

Lepa dekliška majica s kratkimi rokavi Miraculous / Lady Bug je izdelana iz 100% bombaža. Spredaj je okrašena z veliko sliko iz pravljice Lady Bug, zadaj je bela. To čudovito majico z motivom priljubljene Čarobne pikapolonice je zelo udobno nositi.

SETINO Dekliški zimski čevlji "Miraculous" - rdeča
17,99 €

Dekliški zimski čevlji – krplje – Čudežne / Pikapolonice – Neverjetne lahke krplje, ki so res lahke kot pero. Zelo kakovostna izdelava, izolirane krplje s priljubljenim motivom Magic Lianka – Pikapolonica, Marinette.