Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

NEOLUX Spring 3D Magnat UC vzmetnica, 120 x 200 cm

NEOLUX Spring 3D Magnat UC vzmetnica, 120 x 200 cm

Številka: 19620000
Neolux Spring 3D Magnat UC vzmetnica, 120 × 200 cm, se ponaša z fleksibilno poliuretansko peno, enakomerno porazdelitvijo obremenitve med spanjem in toplotno regulacijo kože. Celoten opis
336,79 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 19620000

Predstavitev

Neolux Spring 3D Magnat UC vzmetnica, 120 × 200 cm

Vzmetnica je ključ do dobrega spanca. Spring 3D Magnat UC je sedem-consko ležišče, to pomeni da ga sestavlja sedem predelov različnih oblik in trdot, ki se do potankosti prilegajo telesu. To pa zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerna porazdelitev obremenitve med spanjem.


Za izvrstno zračnost ležišča poskrbi tehnologija 3D Aerosystem, ki spodbuja naravni pretok zraka, hkrati pa poskrbi za odvajanje vlage iz ležišča, kar omogoča udobno spanje in toplotno regulacijo kože.


Pocket Spring pa je narejen iz visokokakovostnega jekla, ki je izredno zanesljiv in dolgotrajen. Takšno ležišče bo zagotovilo vaši hrbtenici pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečino v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

 Neolux Spring 3D Magnat UC vzmetnica, 120 x 200  cm

Spring 3D Magnat UC vzmetnica se ponaša z fleksibilno poliuretansko peno, ki ima poseben površinski relief, kar daje ležišču mikro masažni učinek.


Moderen in neškodljiv sistem spajanja plasti Hot Melt ne vsebuje zdravju škodljivih snovi ter ustreza vsem evropskim in svetovnim standardom. Ta sistem je ekološko čist in varen in se uporablja tudi pri pakiranju hrane.


Prekrivna tkanina, obogatena z Aloe Vero pozitivno vpliva na kožo. Dodatno je prešita s termoelastično peno, kar pomeni še večje udobje med spanjem.


Kokos:
Absolutno naraven, okolju prijazen material, narejen iz vlaken kokosovega oreha. Ima antibakterijske lastnosti, je antialergen, ne gnije tudi pri visoki vlažnosti in ohranja elastičnost. Uporablja se kot eno najbolj togih naravnih polnil v ležiščih.

 Neolux Spring 3D Magnat UC vzmetnica, 120 x 200 cm

Lastnosti

Dimenzije 120 × 200 cm
Višina 21 cm
Maksimalna obremenitev 130 kg

Garancija: 2 leti