LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car
17,99 €

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je odlično darilo za otroke in ljubitelje avtomobilov vseh starosti.

LEGO Speed Champions dirkalni avto 75895 1974 Porsche 911 Turbo 3.0
17,99 €

Pripravi se na najvišjo hitrost z LEGO® hitrostnimi prvaki 1974 Porsche 911 Turbo 3.0. Zgradite to ikonsko Porsche racing ikonsko krilo hitrostnega avtomobila. Posedite voznika za volan in pokažite svoje dirkalne spretnosti ter pojdite skozi postavljene stožce. Tekma s svojimi prijatelji ali pa sestavite ta osupljiv LEGO model iz znane avtomobilske razstave!

LEGO Speed Champions 76895 Ferrari F8 Tributo
21,99 €

Zadnji kos!

Pripravite se za izdelavo enega najmočnejših V8 modelov, ki jih je Ferrari kdajkoli naredil – prihaja F8 Tributo. Zdaj si lahko lastite miniaturno različico tega neverjetnega avtomobila, ki je nov za leto 2020. Sestavite ta verodostojen in neverjetno prefinjen model, s katerim se lahko pokažete svojim prijateljem ali se odpravite na dirkališče. Za volanom tega neverjetnega, super hitrega Ferrari avtomobila lahko dokažete, da ste najboljši.

LEGO Speed Champions 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY - Odprta embalaža
43,96 € 39,14 €

Odprta embalaža

Organizirajte akcijsko dirko za ta 2 super vozila od LEGO® Speed Champions. Kdo bo končal prvi – avtomobil Formule E Panasonic Jaguar Racing Gen2 ali Jaguar I-PACE eTROFIJA? Imate zeleno! Zapeljite do štartne črte, vključite vse svoje dirkaške sposobnosti in se v vsakem koraku spoprijemajte z drugimi. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car - Odprta embalaža1
17,99 € 17,09 €

Kot novo

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je odlično darilo za otroke in ljubitelje avtomobilov vseh starosti. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.