LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar
99,99 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft®, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Zato so kocke odlilno darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.

LEGO Overwatch 75970 Tracer proti Widowmaker
15,99 € 13,57 €

Zadnji kos!

Postavite si kultni satelitski dron s kontrolno opremo iz serije LEGO® kock! Komplet je odlično darilo za ljubitelje te mednarodno priznane akcijske igre. Kombinirate ga lahko s kompletom 75975 Watchpoint: Gibraltar za še bolj razburljivo akcijo iz sveta Overwatch®!

LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown
34,99 € 27,60 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Kocke so zato odlično darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.

LEGO Overwatch 75971 Hanzo proti Genji
26,99 € 23,87 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch® blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft®, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports.